Gerçekte esini kaybetme korkusuyla ,erkekler sessizlikten daha çok tedirgin olur özellikle büyük kavgalar sonrasi kadının kavgadan uzak duran haklılığını ispat etme çabasından vazgeçmiş hmmm evet öyle diyerek sırf uzamasın diye kestirip attığı konuları bilirler oradaki tamam haklısın sen haklısın da olan ile aynı değil cnm benim.Ordaki kibarca olan haklısın uzatma uff sesini duymak istemiyorum şu akşam bitsede ise gitsen kendi saatlerim başlasa haklısını haberin olsun.(bu arada kavga ederek değil sakin unutma )
Hayir seni sindirdigini değil kaybettiğini görecek çünkü ilişkinizin dinamiği kavga olmuş sen ona öfkelendiğini ciddiye aldığın cevap verdiğin geçmişin hesabıni sorduğun sürece hala onla ilgileniyorsun bosanma yok önemsendigini hissediyor vs uzun süredir dinamik bu olduğu için algısı böyle. Yeni bir döneme giriyorsun bunu niye unuttun ,tamam yaparım sonra. Birseyler ile ilgilenirken dibinde bile olsa duymuyormus gibi ,aaa dalmışım anlamadım tekrar söyler misin ggibi,kasitli kufrederse sadece sakin bir ifade yuzune bak desarj olman bittiyse dizimi izleyecegim de,Ne yaparsa yapsın bu tutumundan rahatsız olup bam teline basacak birsey yapacaktır çizginden ne olursa olsun çıkmayacaksın bak gör ise yarayacak ama tam anlamıyla uygula lütfen 1 hafta uygula sonra kararı sen ver.