O pislik kadının annesine atmıştım fotoğrafları yarı çıplak dediklerimi.
Şortlu fotoğraflardı annesi beni aradı benim kızım durumda paylaşıyor onları kimseyi ilgilendirmez dedi bende beni zaten ilgilendirmez o ama durumda paylaşsa eşimin telefonunda ekran görüntüsü olarak kayıtlı olurdu senin kızın direkt eşime atmış dedim eşim demeye utanıyorum ama başka ne diyeyim. ikisinin arasında böyle bişey olamaz dedi annesi bende gözümle gördüm fotoğrafları, var aralarında bişey eşimde inkar etmiyo zaten konuştuklarını söylüyor dedim kocasının numarasını ver dedim ortalığı bulandırma dedi bana annesi.
Kızı yanındaymış telefona istedim ağzıma geleni saydım sen çocuğundan utanmadın mı kocandan utanmadın mı bunları yaparken dedim benimle düzgün konuş diyo daha bana bende sen kimsin ki seninle düzgün konuşucam ahlaksız terbiyesiz ikinizde iğrençsiniz dedim, ben senin böyle iğrenç bi insan olduğunu bilsem senle asla muhattap olmazdım dedim, o sırada annem yanıma gelip bağırdı telefona doğru seni kocan doyuramadı mı daha aranıyorsun dedi. Daha saydırıyordum yüzüme kapattı
Annesi bile hala kızını savunuyo bunlar sülalece geniş görümcemde beni suçluyor hala . Onuda engelledim