0 oy
1,369 göst.
Diğer kategorisinde (813 puan) tarafından

O pislik kadının annesine atmıştım fotoğrafları yarı çıplak dediklerimi. 

Şortlu fotoğraflardı annesi beni aradı benim kızım durumda paylaşıyor onları kimseyi ilgilendirmez dedi bende beni zaten ilgilendirmez o ama durumda paylaşsa eşimin telefonunda ekran görüntüsü olarak kayıtlı  olurdu senin kızın direkt eşime atmış dedim eşim demeye utanıyorum ama başka ne diyeyim. ikisinin arasında böyle bişey olamaz dedi annesi bende gözümle gördüm fotoğrafları, var aralarında bişey eşimde inkar etmiyo zaten konuştuklarını söylüyor dedim kocasının numarasını ver dedim ortalığı bulandırma dedi bana annesi.  
Kızı yanındaymış telefona istedim ağzıma geleni saydım sen çocuğundan utanmadın mı kocandan utanmadın mı bunları yaparken dedim benimle düzgün konuş diyo daha bana bende sen kimsin ki seninle düzgün konuşucam ahlaksız terbiyesiz ikinizde iğrençsiniz dedim, ben senin böyle iğrenç bi insan olduğunu bilsem senle asla muhattap olmazdım dedim, o sırada annem yanıma gelip bağırdı telefona doğru seni kocan doyuramadı mı daha aranıyorsun dedi. Daha saydırıyordum yüzüme kapattı
Annesi bile hala kızını savunuyo bunlar sülalece geniş görümcemde beni suçluyor hala . Onuda engelledim

30 Cevaplar

0 oy
(813 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Kadın bu 

Gelinlikli olan benim evlendiğim lanet gün 
(261 puan) tarafından
Esiniz olacak adamın ailesine söylediniz ki anne babasına filan bir an önce ulasin 3sine yoksa onlar bir kulp uydurur şimdiye kadar
(3,550 puan) tarafından
Ne biliyim kadını iyice Bi dövesim geldi hırsımı atamadım ayol. Öyle böyle sinir olmadım varya. Hele o karıya daha çok sinir oldum iyi Bi dövmek gerek. Hadi senin kocan sana acımamış yapmış da bir anne olarak o sana bunu nasıl layık görmüş anlamadım. Birde kardeş gibiler ya kuzenler. Düşünsene. Rabbim evlerden ırak etsin. Benim kuzenlerim bana öz abim kardeşim gibi. Rabbim korusun bizleri doğru yoldan ayırmasın
(3,550 puan) tarafından
Bacım hiö TV izlemeyen ben işten ayrılınca Esra ile mügeye düştüm izliyorum sorma nasıl üzüldüm sezon final oldu diye. Yemek yaparken falan telefondan açıp akşam izliyordum. Şimdi müge nin geçmiş bölümlerine bakıyorum.
(3,550 puan) tarafından
Kız sanki bize yapılmış gibi kötü oldum da nerden bir çare olsa da şu iki pisliği rezil etsek diye düşünürüm öyle. Yaptıkları yanlarına kar kalmasın..
(813 puan) tarafından
Kubra42
Dün gece o eşim olacak adam uyurken dünyadan haberi yokken abisini çağırıp herşeyi gösterdim telefonundan benim telefonumdada vardı zaten inkar edemesin diye ilk abisiyle konuştum sonra onu uyandırdım
Annesi babası yok abisi var büyük ona söyledim bende
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Anasına bak kızını al bacım Allah'a havale et Rabbim misliyle çıkarsn ahlaksızlklarini 
(813 puan) tarafından
Amin inşallah çıkar
(1,175 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(14,080 puan) tarafından
Annesi kızının yaptığı orus..lugu çoktan kabul etmiş sen ne desen fayda etmez 
(813 puan) tarafından
Aynen öyle
(1,175 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Ahlaksız sülalesi demekki. 
(1,175 puan) tarafından
+++++
0 oy
tarafından
Seni niye suçlu yarım akıllı görüncek
(818 puan) tarafından
Yarin obburgun gorumcenin basina gelirse acaba ne der ben ilgilenmedim o da baskasinami gitti der acaba yoksa kiyametmi koparir
(813 puan) tarafından
Zaten gelmiş buna rağmen böyle konuşabiliyor
Kocası üzerine kadın getirecekmiş zor vazgeçirmiş
Benim yaşımda kızı var Allahtan korkmuyo kızım var bizimde başımıza gelir demiyo bana böyle konuşuyor
Annemde dedi Allah sana kardeşin gibi damat versin diye
(818 puan) tarafından
Allah ıslah etsin bacim bosver ac davani önune bak kuzum rabbim sana oyle guzel bi hayat sunsun ki insallah
(813 puan) tarafından
İnşallah canım
Sağol
(818 puan) tarafından
Sende sgl cnm
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Ana neyse kızı odur..

Anası kızın arkasında takdir eder gibi..
(813 puan) tarafından
Öyle gerçekten daha bana ortalığı bulandırma diyo bende ben bulandırmıyorum ortalığı yaptıkları pislikleri ortaya çıkardım sadece dedim
0 oy
tarafından
Sen niye o kadınla muhattap oluyorsun ki
(813 puan) tarafından
Tutamadım kendimi sesini duyunca
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Nasıl bir kafa var bunlarda yuh artık   
0 oy
(5,889 puan) tarafından

Yaptıklarıyla utanmıyorlar ar perdesi yırtılmış bacım ne denilebilrki buna sen ne yap ne et o kadının kocasına da yolla o resimleri videoları utanma alanma kalmamış gerçekten yazık rabbim sanada sabır versin hayırlı bir kapı açsın çok üzüldüm cnm gerçektn :'(

(813 puan) tarafından
Üzülme ben üzülmüyorum böyle bi adamdan kurtulduğuma seviniyorum ç
Sadece oğlum için üzülüyorum
(5,889 puan) tarafından
Ya haklısın ayakta dimdik duracan tabı bnde aliye çok üzülüyorum ama napacan yaptığı hataların ardı arkası keslimiyor pislkler Allah bildiği gibi yapsun o adamıda o kadınıda merak etme ahın oyle bi çıkar fitil fitil vala
(813 puan) tarafından
Çıkacak bundan eminim  zaten Allah büyük  yanlarına bırakmaz
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Kızının or*spulugunu ört pars mı ediyor kizinin suçunu bilse alıp karsisina konuşsa seninde yuvan kurtulabilir kızınında Allah yardımcın olsun cnm
(813 puan) tarafından
Benimkinin kurtulacak bi tarafı kalmadı o iğrenç adamın yüzüne bakamam daha da
Kendi kızını kurtarmaya çalışıyo
0 oy
tarafından
Anası ne ki doğurduğu edepli olacak ailecek mezhepleei gayet pezevkc eşine tabir diyemiyorum çünkü insan bile değil psilik
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Hiç yumuşama bul kocasini soyle acima pisliklere
(12,777 puan) tarafından
Aynen kocani da konustur o kadin hakkinda konustuk gorustuk vs gibisinden ses kaydi msj elinde bulunsun goster herkese
(3,458 puan) tarafından
Aynen ses kaydı alsin
(813 puan) tarafından
Dün gece konuştuk kabul etti konuştuğunu ama kafam dolu olduğu için ses kaydı gelmedi aklıma şuanda babamın evindeyim zaten
Kadının numarası bile yok bende eski numarası kayıtlı soy isim falan yazmıyor
(12,777 puan) tarafından
Kocanla tekrar konus kanit topla
Kadinin hatti ne ise de git avea vs yads bi telefoncuya tanidik olsun kimin ustune ise adini soyadını ogren ordan da esini bul bilinmeyen nodan esinin nosu bul polis tanıdık avukat tanıdık vs var ise arastirt
(813 puan) tarafından
Tanıdık avukat var görüşücem bi kafamı topladıktan sonra
0 oy
tarafından
Daha önceki paylaşımını görememiştim okudum Allah yardımcın olsun bırak herkes kendi ayıbından utansın sen kendine ve bebeğine bak ailen arkamdaysa sakın dönme o adama
(813 puan) tarafından
Arkamdalar çok şükür ben yolda annemgild gelirken eşim olacak adam annemi aramış annem Pazartesi boşanma davasını aç deyip yüzüne kaparmış
tarafından
Çok çok üzüldüm sizin adınıza şunu söyleye bilirim yapan yaptığından geri kalmıyor amcam yıllarca kumar oynadı vazgeçmedi vazgeçemiyor babam annemi aldattı onun hazmedemedi hala yıllardır onun eziyetin ediyor çevremde çok aldatılan var ve hala devam ediyorlar
(813 puan) tarafından
Ben sineye çekmiycem boşanıp kurtulucam
tarafından
Ailen arkandaymıl hiç arkana bile bakma Allah sana bebeğine mutluluk versin Allah yardımcın olsun
(813 puan) tarafından
Amin sağolun
0 oy
tarafından
Allah’ından bulsunlar ya 

Ben senin attığın fotoyu gormedım bi daha atarmısın rica etsem merak ettim de
(813 puan) tarafından
Atıyorum yoruma
(2,029 puan) tarafından
bm de merak ettim
tarafından
Ya demekki hersey karakterde bitiyor ya şerefsi.z köpek nede guzelmıssın ya
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Anası kızının pisliğini kapatmak için böyle birşey yapıyor kocasına ulaş sen bence bu kadının
0 oy
(935 puan) tarafından
Kız şu fotoları atda biz de görek o.rus.buyu
(813 puan) tarafından
Yorumda
(862 puan) tarafından
Bende görmedim Allahindan bulsun inşallah
0 oy
(122,895 puan) tarafından
bacim evi nerde yaa valal git bul kocasini
(813 puan) tarafından
Antep’in bi ucu bulamam gitsemde bilmediğim yerler
(122,895 puan) tarafından
O adaminda sucu gunahi yok bilsinde o or....yla evli kalmasin
(813 puan) tarafından
Sosyal medyadan bulup atıcam fotoğrafları
Tabikide o kadının yanına bırakmıycam yaptığını
0 oy
tarafından
Üzülmeyecegini bilsem derim kiii o oros.puyu alsın da sana yaşattıklarinin elli katını yaşasın bakalım o zaman görür anasınıda ebesinide anası bence size karşı koruyup evde sıcmistir belkide 
(813 puan) tarafından
Bilmiyorum oda kızını kurtarma derdinde
0 oy
(468 puan) tarafından
Pislik reziller ahlak namus haya  kalmamış 
0 oy
tarafından

Yine diyorum erkeğin kahbesiiii olduğukkadar kadının kahbesiii de oluyor işde şekil örnek A

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 679 göst.
15 Ekim 2023 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 399 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 210 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (39 puan) tarafından soruldu