0 oy
52 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 2 aylık bebeğim var anne sütü alıyor ama doymadigini düşünüyorum o yüzden arada mama da vermek istiyorum sizce hangi mamayi vermeliyim fikrinize ihtiyacım var 

Sma kullandım onu beğenmedi içmiyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,021 puan) tarafından
2 aylık bebeğim var benimde anne sütüyle doymuyor .ilk önce hipp ile başladık çok kusma yaptı .sma comfort denedik doyurmadı.1 saate hemen açıktı .sonra doktor tavsiyesi ile kusma problemine karşı Bebelac Gold başladık ondan devam ediyoruz .soyle ki kalite olarak fark yok ve fiyat çok daha uygun Bebelac Gold un bir kutu alıp deneyebilirsiniz .
(997 puan) tarafından
Anne sütüne en yakın bebek maması. Bende kızıma Bebelac Gold kullanıyorum kilo alımı çok iyi, gaz yapmıyor
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
Ben Aptamil kullanıyorum memnunum
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kızıma doğduğundan beri hipp organik combıotic kullanıyorum eğer maddi olarak imkanınız varsa deneyin isterseniz 
0 oy
(216 puan) tarafından
Evolvia tek geçerim canım aptamil cok şekerli ve erken ergenliğe sebep oluyor diyorlar sma da isal ve alerji yapmıştı bebelac a da pek sıcak bakmıyorum ben birden kilo aldırıyor diyorlar ama evolvia doktorlar da öneriyor ve anne sütüne yakın bi mama 2 çocuğuma da onu kullandım hala da kızıma kullanıyorum doğduğundan beri gaz ve kabızlık ta yapmıyor tanıdık doktor felan varsa sorabilirsin bebelac gold bu evolvia mi diye ben bi kac doktora sordum hepsi de evolvia yi önerdi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 36 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
3 cevap 43 göst.
24 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (222 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,590 cevap

36,639 kullanıcı

...