Dur bende anlatıyım bir olayımi biz o sıra eşimin ailesinin bahçe evi var oraya gitmiştik ve kendi komşuları da gelmişti binadan ben ayrı evde yaşıyorum beni de çağırmışlardi neyse gitmiştim ve o sıra yeni doğum yapmış sayılırım 1-2 aylıktı kızım neyse ben içeride bulaşık yıkıyordum bitti ellerimi silip dışarı çıkacaktım kaynanam karış binadan oturan komşusunun kızıyla oturmuş konuşuyor bu arada kız 22-23 yaşlarında belki de bilmiyorum tam neyse kaynanam birden bacisinin kızını övmeye başladı ama benim orda duyduğumu bilmiyordu işte kız küçük yaşta evlenmiş inek fln bakmış peynir, tereyağı fln yapmasını öğrenmiş kaynanasiyla oturmuş uzun süre iki tane de çocuğu var çok hareketli her şeye bir el atar ama bir o kadar da hırsızlığa çok meyilli işte kaynanam onun gibi bir gelinim yada kızım olsaydı keşke dedi ben o an bir durakladim çünkü sadece 1 tane gelini var o da benim başka oğlu yok ve bende baba evinde peynir, tereyağı yapmayı geç ineği yakından görmemiş biriyim neyse akşam oldu eve geldim eşimin bir sıkıntısı vardı belkiydi duramıyordu yerinde yakında kış geliyor annengile git 2-3 gün kal dedi bende niye dedim o an çünkü hiç öyle bir düşüncem yoktu yani bir daha gidemezsin göndermem sen gitmek istesende kızı göndermem dedi bana bende o sinirle annengile de gitmem o zmn dedim yok oraya gidersin fln demeye başlayınca bahçede olanı anlattım annen böyle böyle diyordu istemiyorsaniz git kuzenini al dedim kim dedi dedi annen geçmiş komşusunun kızıyla konuşuyordu dedim anlattım gitti annesine mesaj atmış müsait misin diye o da evet diyince arayıp konuşmuş o da söyledim ama öylesine dedim demişti ondan sonra da hiç öyle muhabbetini görmedim bende soğuk davrandım ztn direk anladılar