0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biliyorsunuz ki hamileyim Şu ara çok sık idrara cikiyorum duştan öncede gidiyorum ama girince yinede bir miktar kaçırıyorum dusakabinde olursam yetişirsem cikiyorum ama ebeveyn banyomda klozet yok bunun tehlikeli ve kötü oldugunu biliyorum ama engel olamıyorum bir sorun yaşar mıyım bu yüzden gece duş almaktan çekiniyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(9,101 puan) tarafından
Elde olan bişe değil yani. Bir sıkıntı olmaz. Deliğe doğru yapıp orayı yıkarsın sjsjjs
tarafından
Ay evet yazın 19 lt damacana iki günde bir bitiyordu kocam iki ay içinde arıtıcı kurdurdu ailede herkes beni su canavarı biliyor :) aç dururum susuz asla
(21,279 puan) tarafından
Vay be maşallah mi desem agsgsgab
tarafından
Kaynanam şok oluyordu ama alıştı icmede bile ard arda 3 bardak falan iciyoeum :)
(9,101 puan) tarafından
Ben de içerim art arda üç bardak da ama beş litre bile icmemisimdir heralde hiç sjsjj
tarafından
Benim en büyük giderim su ya ;)
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Ben elimde olsa wcde uyucam git gel onu bı hocayada danışmak lazım ince şeyler canim sonuçta bilerek olmuyo 
tarafından
İşte abdest aldığımız yer olunca insan tedirgin oluyor
(5,500 puan) tarafından
Aynen canım bende kaçırma çok nadir oluyo ben Domestosa basıyorum resmen bide sirke suyu ile temizliyorum canim malum oralarda herşey oluyo
tarafından
Bende bende ama dinen temizlemeye bakmıyor sanırım ama bizimki sonuçta keyfi degik
(5,500 puan) tarafından
Aynen canım sen yinede besmelesiz girme hamilesin canim hocaya danışayım hangimiz denk gelirse
tarafından
İyi olur yazariz kim ogrenirse
0 oy
(2,245 puan) tarafından
Çok riskli bı durum şuan korunsan dahi lohusalıkta sıkıntı yasayabilirsin duşa girmeden lavabaya git saçlarını sampuanla bida git sonra yıkan iyice kaçırma sakın ben anlatmıcam hamilesin sonra uğraşma hiç ruhun daralır 
tarafından
Bu durum yüzünden gece girmiyorum artık eşim evdeyken giriyorum ama belli bir süre olup geçiyor neyseki inşallah çabuk gecer
(2,245 puan) tarafından
Bana hoca kesinlikle demişti ne olursa olsun bir damla dahi kaçırmayacaksın çok dikkat ediceksin demişti hamilelim boyunca banyo edeceğim zaman iki üç saat öncesinden su falan içmedim tutamazsam diye geçer hep devam etmez hamilelik bı istisna zaten insan zorlaniyo
tarafından
O kadar da değildi canım ya kızımda da bir donem oldu çok şükür ne lohuysayken ne sonra hiç kötü şeyler yaşamadım aklıma getirmem sadece temkinli olmak istedim
(2,245 puan) tarafından
Allah koruyor düşünmede Rabbim kolaylıkla  doğum yapmayı nasip etsin  inşallah
tarafından
Amin canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 334 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatma.nurr. (191 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,146 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy