+1 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından

Salı günü kan vermiştim adetimden 3 gün önce 22 çıkmıştı bugün Doktor kontrolüm vardı Gittim ultrasona girdim ilk önce doktor keseyi gördü daha Sonra kan verdim değerim 490'a yükselmiş çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip eder inşallah<3

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Elhamdulillah Elhamdulillah hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirir hayırla kucağına alırsın inşaAllah ❤️
(213 puan) tarafından
İnşallah canım benim
-Reklam-
0 oy
(8,909 puan) tarafından
hayırlı olsun işallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın
(213 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Ay bende dört gün geçti adetim İlk defa bugün gittim kan verdim 310 çıktı doktor ve hastane çok kötüydü geri gitmedim cuma günü bir daha vereyim pazartesi üniversite hastanesine gideyim ora iyiymiş dediler bende kara kara düşünüyorum 310 çok düşük diye ozaman iyidir değil mi
(213 puan) tarafından
O zamana yükselirse keseyi görürsün sende canım. 22 ile öğrendim ben :)
tarafından
Maşallah vala ben 310 ile öğrendim yinede diyorum yok gibi kızım 2800 lerdeydi 6 gün geçmişti adetimi bunda geç döllenme olmuş senle aynı hamileyiz birbirimizi kaybetmeyek arada konuşalım nasıl gidiyor diye benim bel ağrım kaşık ve kalça ağrım var kızımda böyleydi ama bu kadar değildi çok ağrıyo vala
tarafından
Ve bende salı günü idrar testi yapmıştım çıkmamıştı adetimden iki gün önceydi hani adetim de 12 Ekimdi ne güzel denk gelmisiz
0 oy
(18,159 puan) tarafından
Maşallah hayırlı olsun inşallah bana da  dua edersin artik
(213 puan) tarafından
Ederim canım benim
0 oy
(247 puan) tarafından
490 ile nasil kese gordu ya benim 617 idi kese gozukmedi 1500 lerde vajinal ultrasonda gozukuyo bildigim kadariyla
(213 puan) tarafından
Gördü valla ama minicik 5mm :) normal dı vajinal değil

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 189 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Meleklerin_annesi05 (53 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 168 göst.
6 gün önce Cinsel Yaşam kategorisinde Esraben (18 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 113 göst.
2 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (11 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,521 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...