Bugün sağlık ocağına götürdüm 3 aylık 6 kilo dedi boyu 59 santim dedi bana göre az geldi
Kasaba et borcun mu var allah askina kusura bakma ama sinir oluyorum boyle dusunenlere fazla kilo fazla saglik demek degil ayrica kilosu ideal ve saglik ocagindaki ebe de sana kilosunun gayet yeterli oldgnu demistir oyle olmasa mama flan oneriyolar zaten hayir ne bekliyosunuz 3 aylik bebek 10 kilo mu olsun
Kilo sağlığın göstergesi değildir. Ablamın kızı 6 aylık 7 kilo maşallah tosun gibi.
en az 600gram alması nrml karsilanioe cnm
boyu maşallah uzunms doğum boyu nekdrdi? ve doğum haftası kacti
OğluNüzun boyu ve kilosu dünya standartlarına göre suan uygun olması gereken seviyede
3 aylık bebek kilo alt sinir 4.1 ortalama 5.9 üst sınır 7.5 kg
Boy ise alt 54.5 ortalama 60.5 üst sınır 64.5 cm umarım açıklayıcı olup içinizi ferahlatir
Benim kizim da 2 aylikken 6 kilo 150 gram dı
cnm her bebek bir olmaz kesinlikle kıyaslama yapma doğum kilosuna bağlı zaten bizimki 4 aylık 8.600 gramdı çok fazla zaten
önemli olan sağlıklı olması canım
Benim oğluşum 52 günlük 3600 kg ben kafami taslara vuraym o zaman daha yeni doğan kilosuna anca geliyor yavrum
Kardeşim allah aşkına 3.aylık daha 6 kilo az geldi demizzim bu resmen karşılaştırma ayıya kızım 6 aylık 7 kilo ancak oldi yemiyor diye kilo almıyor diye üzülüyorum benim gibi böyle bir sürü insan var bebek bakım bölümünde paylasilmasin diye.post açıldı ayıp utanın yani gelmişsin burayada açıyorsunuz ister kız ister kızma şuan yaptığın sadece gösteri
1,496,652 soru
24,448,621 cevap
353,840 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın