0 oy
162 göst.
Aile kategorisinde (57 puan) tarafından
Kizlar bebeyim 6 aylik bi kaç gündür geceleri *** *** uyaniyor cilik çiliga agliyor bu gece de biraz aglamasi fazlaydi bende sinirlendim ona kötü sözler dedim sonra da pişman oldum aca ben iyi bi anne diyilmiyim? Siz kiziyormusunuz bebeklerinize?  Nasil sakin kaliyorsunuz ? Daha 18 imdeyim tecrübesizim tavsiye vetirseniz sevinirim

6 Cevaplar

+1 oy
(5,471 puan) tarafından
Bence iyi anne tabiki var. Neler görüyoruz hergün. Balım 18 yaşında çocuk yapacak tecrüben varsa yaptığın hataları da daha 18im diyerek kendine meşrulaştırma. 13 aylık kızım dönem dönem sürekli oluyor peş peşe 3-4 gün devam ediyor. Çocuk bunlar hatta daha bebek. Tabiki ağlayacak tabiki gece uyumayacak. Belki diş çıkartıyor ağrısı var sana ihtiyacı var
(57 puan) tarafından
Çocuk büyütmek kolay saniyordum ilk başlar ama çocugum oldukdan sonra çok zor ģeçti ilk günlerim peş peşe ameliyyat oldum bu da beni etkiledi
(5,471 puan) tarafından
Ahhh ve yavrum. Siz çocuksunuz daha ne aceleniz vardı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Annem koca ile yatmyi biliyorsan iside bil derdi  bildin için yapmsn çocuk bakarsnda  bagirma ne anlycak bagirnca çocuk 
(1,203 puan) tarafından
++ Çok doğru yorum olmus
0 oy
(1,343 puan) tarafından

Sabırlı anne vardır bence :P

(57 puan) tarafından
Evet bence
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Ben asla kızıma kızmam onun   varlığı  bile bana nimet  kaldı kızmak cnm  onun bir  gülüşü  benim bütün  yorgunluğumu  alıyor çocuk sahibi olmak isteyen  o kadar insan var  diyor  evde olsun onun için sabaha kadar uykusuz  kalmaya  varım 
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Elbette iyi anne ve kötü anne vardir. Sinirlenince pedagoglar bile tepki gösteriyor ama belli bir sınır içerisinde. Çocuğa travma olmayacak ona zarar vermeyecek şekilde. Sonuçta bizde ınsaniz. Ben günümüzde birsey bilmiyorum düşüncesine katılmıyorum. Ta gebelik oncesi yotubedan egitimlere basladim. Cocugum 2.5 yasinda hala izlerim araştırırım cogunuda cocugumla deneyimlerim. Iyi anne bence bu tanıma uyuyor,  çocuğu için elinden geleni yapan
(57 puan) tarafından
Bi šey bilmedimi söylemedimki ta gebe kaldim günden beri ben de cok šey araštiriyordum bebekle ilgili fiziksel konuda tecrubem var pisikolji olarak zorlaniyorum ve fikir istiyorum nasil sakin kaliyorsunuz
(2,492 puan) tarafından
Bende bunu diyorum, sakin kalmak her durumda mümkün değil, ama zamanla sabretmeyi geçici bir süreç olduğunu kavriyorsun. Cocuguma çok sinirlendiğimde ona vereceğim tepkiden nasil etkilenir diye düşünüp kızmaktan  vazgeçiyorum genellikle.  Birde anne oldugumuzda annemizi örnek aliriz fark etmeden. O nasil seviyorsa ondan öğreniriz sevmeyi kızmayı. Buna dikkat etmek lazim biz annemizi mi taklit ediyoruz diye. Bize yapılmış yanlışları cocuguma yapmayayim diye çabalıyorum genelde. Ölçülü bir sekilde anne baba bazi şeylere kızmalı sınır öğretmeli belli bir otoritede olmali evde zaten surekli guleryuz olmaz. Kendine fazla yüklenme zamanla kontrol oluyor
(1,199 puan) tarafından
Ne izliyorsun yuotube tan banada onerirmisin bilgi edinmek güzeldir
(57 puan) tarafından
siz dediniz de fark ettim sanirim annemi babami örnek almişim babam bana cok kizardi ya da döverdi suclu oldumda fark etmeden çocugma da ayni šeyleri yapiyorum:((teşekür ederim iyi günler
(1,203 puan) tarafından
Dövecek ya da bagiracak kdr büyük değil onlar dha bebek uykundan önemli onun sağlığı korkuturlar açılır elbet agliycak oku sure oku ona ve gazi vardir çıkarmadan yatırma
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Olgunlaşmamisin dha ama tecrübeli anne vardir kuzum tecrübe edinecksin zmanla sende anliycaksin sevgine sicakligina kokuna o dkr çok ihtiyaci var ki ufak daha gaz sorunu uzun sure oluyor gazi vardir masaj yap.karnına anlamaz seni o pismolojisini bozarsin neden kiziyosun kizacaksan bağırma sakin korkmasın güvensin annesin sen emereken mutlu ol hissettir ona geçecek annesi 

İlgili bir soru bulunamadı

405,644 soru

12,154,604 cevap

36,586 kullanıcı

...