+1 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (1,584 puan) tarafından
Kızlar ya bugün canım çok sıkıldı doğum dan konu açıldı normal doğum yapmış bir arkadaş diyor ne kadar zor olsada biz temizlendik sanki ben keyfi sezeryan olmuşum gibi sürekli beni sanki ezikler gibi her ortamda söylüyor artık çok sinirim bozuldu

28 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Cahille girme münakaşaya 

Ya sinirini zıplatır 
Ya da adabını bozar 
tarafından
O parmaklarına sağlık ☺❤++++
tarafından
Tenks Hülyoş ❤️
-Reklam-
+2 oy
(11,402 puan) tarafından
Kızma arkadasa ,aksine üzül .senin sinirin bir anlik belki iki günlük geçecek peki onun cahilliği ?
+1 oy
(11,033 puan) tarafından
Versene ağzının payını sinir olup susma
(1,584 puan) tarafından
Ne bilim valla diyemiyorum kimseye bişey
0 oy
tarafından
Sende ağzının payını ver canım böyle susarsan daha çok konuşur boş boğaz işte 
(1,584 puan) tarafından
Bidahakine diycem çok üzülüyorum artık
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Sezeryanla normal doğum arasındaki tek gerçek fark sezeryanin ameliyat yani acil müdahale olması ben onun dışında fark göremiyorum dogumsa doğum sonuçta iki yoldannda bebek geliyor bende diyorum normal doğurdum da ne oldu sanki ben ikisini de yaşamış biri olrak konusuyorum arasındaki terk fark o ameliyat acısı yarası başka bir farkı yok canm kafaya takma amann konuşsun dursun 
(1,584 puan) tarafından
Ne bilim canım sanki ben keyfe gitmiş sezeryan olmuşum gibi insanı eziyor
(213 puan) tarafından
Niyeki. Ezikler se seni keyfime gittim sezaryen oldum sanane de
0 oy
(1,593 puan) tarafından

Ayy halt etmiş o acaba yedi kat derisi kesilip o ameliyatı olsa neler diyecek ya bende normal doğum yaptım ama yemin ediyorum çok gıcık oluyorum bunu yapanlara eltim çok istediği halde sezeryanla doğum yaptı benimde sezeryan istememe rağmen normal doğum oldu her ortamda eltim sezeryanin zorluklarını anlatır hak veririm aksi bişey söylemem ama birisi bana helal olsun normal doğum yaptın dediği zaman eltimin bakışlarından çok tuhaf oluyorum ne normal doğum isteyenlerin ne de sezeryan isteyenlerin tercihi bu herkes şunu bir kafasına koysun çocuk nasıl isterse öyle geliyor ben tüp Bebek tedavisi ile hamile kalıp normal doğum yapan kimseyi duymadım ama benim Dr um normal için ısrar edince çok şaşırmıştım ve öyle de oldu sezeryan için de bişey demek isterdim ama neyyyyss herkes biliyor sen avantajlisin bacım bakma onlara :D

(1,593 puan) tarafından
Ne eksikliği adı üstünde o normal olanı seninki zahmetli Zor olanı nolur böyle düşünme canım benim
(1,584 puan) tarafından
Yani keyfi de olmadım sonuçta ne bilim ya insanın psikolojisini bozuyorlar
(1,593 puan) tarafından
Keyfi de olsan kime ne boşver kimseye bişey açıklamak zorunda değilsiniz sen iyi misin çocuğunu sağ selamet aldın mı kucağına tamam gerisi boş Allah korusun normal doğum diye diretsen Allah korusun sana çocuğuna bişey olsaydı da bu sefer neden sezeryan olmadı diye eleştirecekler yani hep bişey bulacaklar onların işi o boş konuşmak
(1,584 puan) tarafından
Doğru diyorsun valla herşeye bişey buluyor bu insanoğlu
(1,593 puan) tarafından
O yüzden kimin ne hâli varsa görsün duyma sen canım ❤️
0 oy
(733 puan) tarafından
Bacım bana da dediler inadına olıcam dedim sustular sie de boşver cnm 
0 oy
tarafından
Sanki plasentayi kani loşiyi bizim icimize tepipte dikiyolar icimizde yuz yil sakliyoruz onlari :))
(1,584 puan) tarafından
Çok yaşa sen canım:))
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Niye sezen olan kirli mi kalıyor yaw bacım arkadaşlıktan çıkar bunu boşver mal mal konuşmalar 
(1,584 puan) tarafından
Evet canım mesafe koycam artık
0 oy
tarafından

Ben keyfe oldum :D ıcım pis mi kaldı benım sımdı shdhdhs

(1,584 puan) tarafından
Bilmiyorum valla canım:)
0 oy
tarafından
Norml  doğum  yaptım  ölüm gibi birseydi  ama sezyanda  ayni  benim  gözümde  hata daha zor ben hep tektim  eve geldim  1 dka yatmadim  devam ettim hayatima gezmmeme  
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Madalya taksınlar ona aferin çok büyük bir başarı 

Bence çoğu kişi keyfi sezeryan olmuyor 

Şahsen benim ve bebeğimin hayati riski vardı tansiyon yüzünden sezeryan oldum 
(1,584 puan) tarafından
Benimde kırk haftaya kadar bekledim sancı açılma hiçbirsey olmadı pandemi zamanı devlet bakmadı bile özele gitttik Allah razı olsun o doktordan suyu bitmiş çocuğun pisliğini yapmış afedersin doğuma almasa zehirlencekti
0 oy
(3,201 puan) tarafından
Sende cevap ver kız acıyı her türlü cekiyorsun önemli olan düzgün çocuk yetiştirmek bazıları normal doğum yapsada bunu yapamıyor de kapat ağzını 
0 oy
tarafından
Ben de normal doğum yaptım ama sezeryan yapmakta kolay bir iş değil. Derinin 7 kat altından bir insanı çıkarmak dikişli halde zar zor acı ile olduğundan yerden kalkıp bebeğe bakmak kolay iş değil. Normal doğumda 1 hafta acı çektim o acı kasık acısından daha azdır eminim.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Yaw baska dert mi bulamadın bacım ya boş mevzu niye biz temizlendik sen de ne kalmış bizde de bebekle eşi çıktı aenden de bebekle eşini çıkardılar ekstra ne çıktı:)
0 oy
(16,506 puan) tarafından
Zihni yüreği bu kadar pisken temizlendiğine emin mi gerçekten 
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Arasındaki fark sancı normal dogumda sancı cekiyorsun alttan bazen dikiş bile olmuyor sezeryan 7 kat kesilip kaçtane dikiş atılıyor sancı çekmiyoruz ama iyileşene kadar acı çekiyoruz 2 zorunlu sezeryan benimki yani boş konuşan olursa canını okurum
(1,584 puan) tarafından
Benimki de zorunlu oldu onu bile hala Kendi bildiğini söylüyor benim sözümü umursamiyor
(5,234 puan) tarafından
Valla lafını soyle esirgeme
0 oy
tarafından
***** ya :D güldürüyorlar insanı 
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Sezeryan olanlar korlimo kaliyormus onlarda kanama oluyo içi temizleniyo Allah akıl fikir versin benim ilk normal oldu ikinciyi Allah bilir sağlıklı olsun bebislerde biz anneler çekeriz herşeyi 
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Kız ben keyfi sezaryan oldum ne olmuş normal dogurunca madalyami veriyorlar diye sorardım ben olsam :) 
(1,584 puan) tarafından
Ne bilim kiz temizlendik diyince şaştım kaldım
(5,234 puan) tarafından
Bizde temizleniyoruz deseydin 40 gün kanama oluyor ayrıca hemsire gelip bastırıyor karnına o ayrı bir işkence zaten orda tüm içinde kalan pislik geliyor
(1,584 puan) tarafından
Evet ya hiç sorma hemde nasıl bastırdı sonraki acılar hele onun yani demek istedigi normal olurdum kestirmezdim öyle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 305 göst.
8 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Leylow_ (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 477 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 385 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ruken kara (674 puan) tarafından soruldu

403,431 soru

12,085,720 cevap

36,374 kullanıcı

...