0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (3,088 puan) tarafından
Kızlar daha öncede yazmıştım 2 aylık  oglm emerken uykuya geçerken boğulur gbi yapiyro ve inleme sesi var sürekli randevu taaan 31 ekime verdi bnde sbah kaynm gbil merkeze gidiyordu onlarla gideyim bir umut belki muane olur dedim devlete gittik eşimin bir tanidigi özellikle KBB dedik o çocuk d, sıra almış bnde biraz bekledim baktm sıra gelmiyor bastm özele gottim 700 giriş parası verdim meher o doktr ameliyata girmiş öğleden snra baslayacak kaynmda işlerin biti biz gidiyrouz dedi sen tek gel dedi ben hiç tek.donmedim ki otobüs durağı flan çok uzak bide bebek var eşimde kızdı ver farkını doktoru değiş muane et çocuğu dedi prof Muş bu 1250 TL verdim. Neyseki oglmda ciddi bişi çıkmadı geniz akıntısı ve mevsim alerjisi var dedi küçük olduğu için de alerji ilacı vermedi dikakt edicekainz dedi bakalm inşallah zamnla duzelir 

6 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından
Giriş parası diye para mı ödedin, o kadar özele gittim ilk defa senden duyuyorım giriş parası, orda tek bi kez para ödenir oda muayene ücreti bide istenirse tahlil ücreti olur
(3,088 puan) tarafından
Muane için veridm zaten giriş diye ozeltledim :)
(9,620 puan) tarafından
Ama yine iki kere ücret vermen gerekmezdi ki sonuçta ilkine muayene olmadınız neden geri almadınız paranızı
(3,088 puan) tarafından
Yok param yanmadi 500 daha ekledim prof muane etti
(9,620 puan) tarafından
He normal o zaman,bizim burda profösör olmayanların ücretleri o kadar zaten  :D ben hrm ona hem diğerine ücret verdin sandım
(3,088 puan) tarafından
O doktr ameliyata girmiş 1,5 2 de gelir dediler bnde okadar saat napim kaynm eltm kaynanm öbür oglm hepsi arabada bni bekliyirlar ilçeye donuncede ceviz topalamya gidecenler diye fark verdim mecbur ben hep eşimle gidince hastaneye orda tek bı tuaf oldm ilçeye giden otobüs durağında baya mesafedeymis beklemedim bnde isim hal.olsun dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tamamda 700 TL vermişsin sana bakmamış muayene olmamışsın neden geri istemedin iadeyi ? 
(3,088 puan) tarafından
700+500 de verdim öyle muane oldu param yanmadi prof un ücreti 1250 iymis
tarafından
Aaa çok pardon ben farklı anladım canım profların ücreti genelde öyle oluyor
0 oy
(29,199 puan) tarafından

Kaynina şaşırdım ne kadar anlayışsizmis

0 oy
(593 puan) tarafından
Şaka gibi sadece 500 TL farkla Doktorunuz prof olsun mu.
(3,088 puan) tarafından
Ayenn oyle
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Valla özeller uçmuş gerçekten. Bin liradan muayene başlıyor. Kan tahlili ultrason filan üç dört bin gidiyo 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın 6 yaşından kucuk çocuklar için anneyle bir yapilabiliyor ama özeller çok pahalı devlette çocukla olacak iş değil aylık 2 bin TL falan ödersiniz ama ne olursa olsun daha para çıkmaz cebinizden hem kendiniz hem çocuğunuz için çok güzel baya iyi oluyor 
(3,088 puan) tarafından
O nasil oluyor ssk olmasina rağmen bunu ödedim
(2,203 puan) tarafından
Tamamlayıcı sağlık sigortası olarak geçiyor benim bu sene 15 bin çıktı çocukla beraber ama 10 benim 10 da çocuğun muayene hakkı vardır hastanede yatışda dahil buna yapılan her tetkikte ilk fazla gibi geliyo ama muayne ucreti dahi uçmuş illaki tahlilde isteniyo zaten SSK ya ek o yüzden tamamlayıcı olarak geçiyor
(2,203 puan) tarafından
Gittiğimde doğum yaptım ultrason emar ney yaptirirsam yaptırayım devlet katılım payı olan 15 TL ödüyorum
(3,088 puan) tarafından
Önden bir parami yapatiridn bunun için ,, araştırayım ya devlette sıra bupmak ve işin hal etmek çok zor artik
(2,203 puan) tarafından
Bunda kişinin yaşı hastalığı fiyatı değiştirir sigortacidan teklif alın senelik olarak taksite böldürüyorum  ben Allianz dan yapıyorum önden para odemiyorsun ister sigorta fiyatını tamamını ödersiniz yada taksitle

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 388 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hazirankizi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,520 puan) tarafından soruldu