0 oy
97 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (791 puan) tarafından
Onerebileceginiz uygun ama kaliteli bebek kıyafetleri olan bir site var mi kızlar 

2 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Uygunu bilmiyorum ama LCW ve özellikle defacto çok güzel 
(791 puan) tarafından
Fiyatlar uçuyor ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
En ucuz bebek market var 150 TL ye iki tane Polar takım aldım bebeğime güzel geldiler senelerdir ordan alıyorum ben memnunum 
(791 puan) tarafından
Google de mi Instagram'da mi
tarafından
İnstgram canım Play storeden uygulamasida var kapida ödeme seçeneğinde var beğenmezsen geri iade edebiliyorsun
(123 puan) tarafından
Iki aydir takipteyim  o siteyi gogledende yazsan cikiyo bende sipariş verdim bugun yarin gelir kalitelimi diye tedirgindim ama diğer sitelerde cok pahalı hem burda kapida odeme var yarin mutlaka gelir aldiklarim eğer memnun kalirsam tekrar sepetimi doldurdum bekliyorum onlarida almayi düşünüyorum
(791 puan) tarafından
Evet baktım şimdi siteye gerçekten çok uygun. Zıbın vs alacağım ama yoktu yenidoğan kıyafetleri yok galiba
(123 puan) tarafından
Hepside var canim hastane çıkışı zıbın tulum battaniye agiz bezi havlu çanta biberon emzik altta katagoriler diye biyer var oraya girince bebek giyimle ilgili araçgereç herşey cikiyo istedigine bakabiliyosun patik falan hep var cokda guzeller aldiklarim gelince atarim yarin
(791 puan) tarafından
Ben Instagram'dan baktım bulamadım sitesine gireyim bakalım
(123 puan) tarafından
Sitesinde daha ayrıntıli bencede ordan bak
(791 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmacan (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
18 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karcicegi (1,361 puan) tarafından soruldu

406,048 soru

12,172,555 cevap

36,640 kullanıcı

...