0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Defalarca şikayet ettik mahallecek.cok başı boş köpek var.ve hepside saldirgan.hele iki tanesi karşı karşıya gelince kıyamet kopuyor.Kizi aldım okuldan yürüyoruz,oğlum da bebek arabasinda.bir tane gene başı boş geziyor okul tarafında onlarca çocuk veli.karsidan başka bir köpek gördü .har har koşturmaya başladı ve yolda yuruyen insanlara da koşarken dış atmaya çalışıyor köpek.zor attık kendimizi bir bayanla sokağa çocuklara sper olduk.kac kere aradık toplayin diye yok.hep aynı laf ****** hakları gereği kisirlastirip aldığımız yere saliyoruz.her sokata aslan gibi 4 er 5 er tane grup halinde geziyorlar.Hele hava karardı mi qc kalsan ekmek almaya çıkamıyoruz .yok mu başka ceresi? Ve lütfen yok onlar da ****** barinaklar şöyle gibi yorumlar yapmayın Allah aşkına.ben gönüllü barınakta çok çalışıp yardım topladım durumu biliyorum ama bu şekilde sürekli saldırı tehlikesi altında çoluk çocuk.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alsınlar barınağa ya bu ne böyle. Kedilerin geri bırakılmasını anlıyorum ama köpeklere benim de tahammülüm yok.
(11,927 puan) tarafından
Heh kedileri anlıyorum hiç bir zarari yok hayvanlarin.aksine fare vs ne varsa temizliyorlar.ama bu mahallemizde sürekli saldırı haberi oluyor .kaç kere duyduk köpek isirmis diye.
tarafından
Bizim burada da köpek var ama sadece gece vakti gelirler 3 4 civarı. Sabah ya da akşam gördüğümüz olmaz. Ama sizinki gibi tehlike teşkil eden durumlarda köpekler bırakılmamalı.
(11,927 puan) tarafından
Yok öyle böyle değil.belki mahallede 20 30 tane var.
tarafından
Cimer gibi yerlere şikayet etseniz
(11,927 puan) tarafından
Ah ne cimeri kaldı ne belediyesi ne muhtarı ne veteriner işleri her yeri aradık defalarca.
-Reklam-
0 oy
(1,352 puan) tarafından
Cok haklısın ****** severiz ama bu şekilde risk taşıyan bir durumu da kabullenmem ya Kuduz  ise Allah korusun düşünmesi bile ürkütücü.  Bizim burda da başı hoş köpekler çok ve saldırganlar. 
(11,927 puan) tarafından
Bende çok seviyorum defalarca kedi ,kuş ,köpek besledim.oldu de köpeğimiz günlerce yemekten kesildim ama bu ****** severlik değil .köpekten korkmayan kucağıma alan ben bunlardan korkuyorum
0 oy
tarafından
Valla bunca yıldır kedi beslerım sokaga mamasız cıkmam ama kopekler cok buyuk sorun 
(11,927 puan) tarafından
20 30 adet varlar mahalle içerisinde.gunduz bile saat kaç olursa olsun 5 dk Lik mesafede en azından 5 tane görüyorum.gece olunca seslerinden durulmuyor.sesinde de değilim.hava karardigi anda çete savaşı yapıyorlar gelene geçene saldiyorlar.ekmeksiz kalsak dahi cikmiyoruz.
0 oy
tarafından
Cimere şikayet edin beledeyenin ilgilenmediğini de yazın gercekten büyük tehlike arz ediyorlar başı boş köpekler 
(11,927 puan) tarafından
Ah canım yazdık yazdik.birak imza bile toplanıyordu imza attık gidip.
0 oy
tarafından
Ya malesef şuan gerçekten sokakta bakılması zor saldırgan hayvanlarinn hele ki depremden sonra çok agresifler bu çözüm değil 
(11,927 puan) tarafından
Ya bacım ödüm kopuyor çocukla yanlarindan geçerken
Bir anda kalkıp saldırı veriyorlar
tarafından
Haklısın antalyda boyle değildi mesela besleniyorlardi 20 tanesi yan yana yürür ama saldirmazdi bu bölgede bende korkuyorum yaklasmaya hayvanlara bakım yapilmiyor
(11,927 puan) tarafından
Yok rezil halde hayvanlar.mahallecek kendi cabalarimiz ile besliyoruz .
0 oy
tarafından
Ben de kopek sahibiyim ama cetelesmis basibos saldirgan sokak kopekleri beni de korkutuyor yalan degil. Uzun vadeli cozum kisirlastirma evet, urememeleri gerek, ama kisa vadeli cozumde de iş belediyelerde bitiyor. Saldirma egilimi gosteren hayvani alip rehabilite etmeleri duzgun bir ortamda barindirmalari gerek. Hangi belediye bunu yapiyor, hicbiri.

Bir korunma yontemi olarak cantana biber gazi at derim. Yani en zor durumda sana ya da cocuguna saldirilacagina caydirici olabilir hayvann icin
(11,927 puan) tarafından
Canım onu araştırdım biber gazı birşey yapmıyormus köpeğe.bir de bir düdük dediler onu da araştırdım bir çok yerde faydası yok yada saldirganlsitiriyor diye yazan olmuş o da çare olmadı.kizimi zaten yanliz asla bir yere salmiyorum ama yanımdayken bile cocuklari arkama alıyorum.hele mesela sahipli bir köpek görsünler hepsi saldırıyor o insan ne yapacağını sasiriyor
tarafından
Su atmayi deneyebilirsin, ya da cantanda mama bulundur at mamayi onune dikkatini dagit. Yani bir sekil hayvani sizden uzaklastirmak lazim dikkat dagitmak lazim. Duduk olmaz evet ses daha da saldirganlastirir
0 oy
tarafından
Cimere yazdınız mı onlar gelene kadar arayın sürekli arayıp rahatsız edin hatta arayın gelmezseniz cimere yazarız falan diyin
(11,927 puan) tarafından
Yazdık canım .cimer belediyeye yönlendirdi.belediye de veteriner işlerine.orasi da arayıp bunu soyledi
0 oy
tarafından
Vallah çok haklısın toplamalılar
0 oy
(11,007 puan) tarafından

Şimdi attığım bu yazıdaki olay 2022de olmuş sanırım. Ben bu sabah gördüm instada gönderiyi. Kaç kişinin başına gelince hareket edecekler bilinmez... 

image

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 241 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 420 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy