+10 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (13,094 puan) tarafından
Hanımı ile sıkıntıları olan mutsuz görünen bir bedeviye hanımının kusuru ne diye sorarlar mahremim hakkında konuşmam cevabını verir. Bedevi boşanır,kusuru neydi diye sorarlar başkasının mahremi hakkında konuşmam der. Burada en basit şeyde eşlerinizi gömmeyin hanımlar. Büyük sorunlar içinizden taşıyor anlıyorum ama adam eve bir saat geç gelse sakız ediyorsunuz hiç bilmediğiniz insanların diline akşam da dönüp aynı yastığa baş koyuyorsunuz. Bu huzuru bozuyor inanın eşiniz duysa da duymasa da. Çünkü bir taraf gizli bir öfke büyütmeye başlıyor dolduruşa gelip. Benden size arkadaş tavsiyesi mi diyeyim abla tavsiyesi mi ne diyeyim bilemedim ama diyeyim istedim. Öperim :*

10 Cevaplar

+3 oy
(13,707 puan) tarafından
Artıladım ☺️ konuşamaya söz kalmamış 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cok dogru ya cok ufacik lafi sozu bile olmayacak seyleri buraya yazip adamlara ne bicim sozler soyletiyorlar garibanlarin dunyadan haberi yok aksama kadar didiniyor ekmek parasi pesinde,ben bu siteye girdikten sonra erkeklere cok acimaya basladim kadin siddeti falan diyoruz ama oyle kadinlar var ki adamin sinir uclarini akli dengesini bozacak türde.
0 oy
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(13,094 puan) tarafından
Ben de sana çok çok güldüm say :)❤️
0 oy
tarafından
Çok severim bu hikayeyi  inşallah herkes üstüne alınır da uygular
(13,094 puan) tarafından
İnşallah Esma canım. Diyet nasılsın gidiyor bu arada kız :)
tarafından
Diyet neydi :)

Psikolojim bu ara pek diyeti kaldırmıyor daha doğrusu vücudum bile kendini kaldırmıyor yemek yemek istemiyorum ama inşallah bir kan tahlili yapıp baslarim;)
(13,094 puan) tarafından
Hadi bakalım en istikrarlı sendin burada ondan sordum :)
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Ne kadar dogru adim atsalar post acacaklar ufak tefek seyler her evlilikte olur ama okdr sayip saydirdiktan sonra dedigin gibi ayni yataga giriyorlar kesinlikle katiliyorum artimi verdim 
(13,094 puan) tarafından
Biz de yaşıyoruz elbet tartışma ama perdeyi kapalı tutmak lazım
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Çok doğru ve çok güzel bi hikaye:) 

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. ☺️

(13,094 puan) tarafından
Anlayan olur kız inşallah:)çok arttı eş gömen post bu ara
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Alnından öpülesi post 
(13,094 puan) tarafından
Du ben de seni kalpleyeyim❤️
(2,386 puan) tarafından
Ayy teşekkürler ♥️☺️
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Çok güzel post olmuş emeğinize sağlık ❤️
(13,094 puan) tarafından
Ben de gördüm hoşuma gitti canım hemen bizim kızlar geldi aklıma :)
(7,208 puan) tarafından
Çok güzel bir kıssa inşallah yerine ulaşmıştır❤️
0 oy
(15,931 puan) tarafından
Ağzına sağlık Öğretmenim❤️❤️
(13,094 puan) tarafından
Sağol çiçeğim ❤️❤️
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Bugün karşıma çıktı bu yazı aynı şeyi düşündüm esimizin haberi olmuyor ama burdaki onu gömen eleştiren yorumlar soğukluğa sebep oluyor haklısın esimiz yapsa dünyayı başına yıkarız 
(13,094 puan) tarafından
Ben de sabah gördüm dedim aaa bu bizm kızlar. Ve cidden her şey için abidik gubidik gömüyorlar adamları. E geç geldi kapıyı açmayayım,e bana parayı az verdi,e anacı annesine şunu yaptı, e çocuğa bakmıyor... burada da hani az şey diyen yok adamın ne odunluğu kalıyor ne öküzlüğü afedersin. Bazısı çok ileri düzey şeyler ona lafım yok ama canı sıkkın diye bir ters tavrını gördüğün eşine de hakaret ettirmemek gerek

İlgili bir soru bulunamadı

408,339 soru

12,267,603 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...