Kan uyusmazligina bagli sarilik ayri birsey. İlk kizimda aorun olmadi ikinci de. Plesanta yoluyla bebek kani ile benim kanim karismis. 28. Hafta combs negatifti aorun yoktu igne vuruldum 38+ 4 de dogum yaptim . Oglan babasinin kanindan. Ben negatif kanlarimiz da karismis. İlk geceden tup turuncu oldu cck. Hemsire bir gariplik farkediyo gece sabaha karsi teat yapio sarilik 5 cikiyor sabah cck diktoru geliyor bir kisturmaca bir panik herkez kisindan ates atio biz noldugunu anlamiyiru tabi. Meger geceki deger 25 mis labaratuar hatasinolmus. İsin tedaviai yetweli gelmiyor hemen baska hastaneye yogun bakima sevk edildi kani degisti oglumun. Kilosuyla orantili 30 cc negatif kan yukleyip 30 cc pozitif kendi kanindan cekmisler ayni anda. - + gruplari carpistirip kan yikimini onluyorlar. Hemogramda 7.1 di kan deger. 6.9 olsaydi yasamla bagdasmayan durummus kansizliktan vefat olurmua yani. Benim kanim bebegin kanini yikiyormus bu kan degisimine gec kalinsaydi engel noroljik sorunlar kalma riaki varmis. O yuDen hastane kusurlu dogum yaptgim hastane 6ay boyunca aradlar benek nasil goruyormu duyutormu kafasini dik tutuyormu oturaniliomu dönuyormu sesi tiz mi tutustular cunku cckda engel klsa mahkmeye verecektik hastaneyi cok sukur sorn olmadi.