0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
40gun kanamam sürdü 2gun olmadım bittiğini düşünerek abdestimi alıp ilisiki yaşadım sonra yoğun bı temizlik yaptım ağır kaldirdim indirdim çok yoruldum ve karnım sancilandi iki gün yoğun kanamam oldu adet oldum diye düşündüm fakat kesildi bidaha gelmedi normqlde adetim 2gun sürmez 6gun sürer 40in devamimiydi yoksa iliski sonra hamile mi kaldım acaba Cook korkuyorum kafam çok karışık yardım edin lütfen 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,464 puan) tarafından
Korunmadıysanız tabiki hamilelik olabilir. Korunduysanız panik olacak birşey yok. Temizliktendir
(26 puan) tarafından
Ama adet olmadan bebek tutmaz diyolar dogrumu
(5,464 puan) tarafından
Ya kim diyor bu saçmalıkları Allah aşkına. Yok regl görmeden hamile kalınmaz yok süt korur. Belli ki siz de korunmamışsınız. Ne cesaret vallahi şaşıyorum
(7,034 puan) tarafından
Yok ne alaka ben hiç adet görmedim 40 çıktığı gibi hamile kaldım
(26 puan) tarafından
Gerçekten mi benim 40.bitti 4gun geçti geri kan geldi iki gün sürdü bikere sadece ilişki oldu ama cahillik ettim keşke dikkat etseydim çok korkuyorum
(26 puan) tarafından
Annem 6tane doğurmuş ona sormuştum oysa o dedi of yq :(
(5,464 puan) tarafından
Neden 6 tane doğurduğunu düşündün mü hiç :)
(26 puan) tarafından
Çocuğu seviyor ve aramızda kardeşlerime hep 3 4 yaş var arka arka olmamış
(7,865 puan) tarafından
Önce yumurtlama olur sonra hamilelik olusmazsa yumurta vücuttan atılır kanamayla bunada biz adet diyoruz ya :) yani yumurtlama olmussa o ay hamilelik tabiki olabilir. Ben kırkımdan 1 ay sonra adet görmeye başladım eğer ki o ay korunmasam hamile kalma ihtimalim vardı mesela
-Reklam-
0 oy
(17,317 puan) tarafından

Her şey olabilir. Ne bu acele. Benim bugün 44. Gün uzun bir süre ilişki düşünmüyorum :ermm:

(26 puan) tarafından
Biz düşünmuyoruz ama eşler düşünüyor zaten gebeykende iki ay öncesinden bırakmıştım
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Bende de aynı şey oldu kanama bitti sonra tekrar kanamam oldu ama iliski olmamisti
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Regly olup olmamanla ilgisi yok tutarsa tutar korunman lazımdı 
(26 puan) tarafından
Haklısınız :( cahillik ettim
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Sakin ol sıkıntı yok lohusa 60 günde sürebiliyor olabilir kalıntıları ara ara kanamayı ben 3 ay yaşadım 
(26 puan) tarafından
İnşallah öyledir insallah
(1,716 puan) tarafından
En fazla 15 güne test yaparsın ama şuan daha vücudunda beta HCG vardır çünkü daha yeni dogum yapmışsındır bence yok ya birşey
0 oy
(1,030 puan) tarafından

40 bitti siz ilişkiye girdiniz 2 gün sonra yoğun kanamanın mı geldi yani bu şekil mi böyleyse 2 günde gebelik tutar mı? Yani hemen tutup rahme yerleşip yerleşme kanaması yapar mı? Bence o sizin hormonlarını ile ilgili gibi geldi kiminin kanaması fazla sürer kimi az kimi 40ında hiç kanamaz 40 çıkar kanaması başlar yani zannetmiyorum ama gene de şüphe üzerine test yapın birde süt korur diye bir şey yok regl görmezsen bebek olmaz diye de bir şey yok siz önlemini alın ama nasipte varsa kale de örseniz olur :) 

(26 puan) tarafından
Aynen tam dediğiniz gibi oldu 40bitti ilişki yaşadım 2 3 gün sonra tekrar kan geldi  iki gün sürdü şuan yok inşallah dediginiz gibi olmaz rabbim isteyenlere versin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gülnurknd (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 610 göst.
0 oy
13 cevap 478 göst.
26 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraokyanus (71 puan) tarafından soruldu

409,355 soru

12,303,480 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...