0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
sütün zararlı olduğunu düsünen varmı aranızda yetişkin hamileler için soruyorum çocuk için degil ama kızımda gunluk bi cay bardagı kadar iciyo zararlımı sizce

5 Cevaplar

0 oy
(5,464 puan) tarafından
Kansızlık yapar. Kabız yapar. Badem sütü verebilirsiniz onun yerine 
tarafından
hamilelerinde icmemesi gerektigini mi dusunuyosunuz
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Benim kizim 3 yasinda ben ona 1 bucuk yasindan belli veriyorum bir zararini gormedim  cocuklar icin ilik sut her xmn uyjdir diye bilitkrum ben
tarafından
burada duydun bende zararlıymış diye kendim hamileyim icerken de bi dusunmiyorum desem yalan olur yani
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Hamileyseniz icmenizi tavsiye etmem. Kabizlik yapıyor. Ben içtim bende basur oluştu şuan onunla savaşıyorm
(1,080 puan) tarafından
Bilemedim ama dikkat et fazla içme o zaman.
Kaç haftalıksin ve bebeğin kilosu nedir
tarafından
29iki hafta once1kiloydu
(1,080 puan) tarafından
Kaşar peynir yoğurt ayran muz kilo aldırıyor süt de öyle bunları da tüketebilirsinizsiniz.
tarafından
ben süte fazla yonelmiyim ozmn bebegin kilo problemj yokta nebiljm iyi beslenmek istedim ilk kızım 3.600dogmustu
(1,080 puan) tarafından
Ya her besin herkeste aynı etkiyi yaratmaya bilir ama yine de dikkat et
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Keçi sütü içebilirsin
tarafından
onu nerde bulcam kız :)nerde satılıyoki
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Hamilelikte doktor gaz yapar içme demişti ayrıca ineklere antibiyotik iğneleri vuruluyor hiç birsey sağlıklı değil aslında kendim süt alıp yoğurt yapıyorum oğluma o şekilde yedirmeye çalışıyorum sütü de sever çok nadir aldığım sütten iciriyorum aslında avutuyorum kendimi sağlıklı değil çünkü....market sütünden ise çünkü onlarida toplarken tankere oreal atılıyor (zehir yani)3 damla bozulmasın diye..... denize düşen yılana sarılır hesap....ev sütü diye aldatıyorum kendimi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 241 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 867 göst.
23 Mayıs 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Kitap-Tanitim (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.

408,488 soru

12,273,825 cevap

37,673 kullanıcı

Kategoriler

...