+1 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayy kızlar uzun süre sonra ilk defa oturduk film izliyoruz aşırı mutluyum ya küçük şeylerle mutlu oluyoruz artık :) sizden ne haber ?

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ağrılı bir gece :) elhamdulillah. İşlerin bir kısmını haleltşm kalanı halledip namaz ve yataaakk inşaAllah ☺️☺️
tarafından
İnşallah o zaman iyi geceler :)
-Reklam-
+1 oy
(8,586 puan) tarafından
Eşim işte oturmuşum bakınıyorum oyle biryandan üzgün olaylara
tarafından
Ben artık bakamıyorum çünkü dayanamıyorum bazı şeylere değil bütün olan olaylara
(8,586 puan) tarafından
Instgrama giriyorum hep olaylar fotolar. Kendimi buraya attım  burdada yine muhabbeti oluyo etkiliyo
tarafından
Kendini durdur o halde herşeye bakma kendi psikolojinde önemli sen de önemlisin
(1,128 puan) tarafından
Ya evet ya hamileyim televizyon açmıyorum ınstagram'a girmiyorum sosyal medyaya bakmıyorum bile eşim yanımda izliyor ona kapattırıyorum videoyu buraya geliyorum burada da aynı konu kendimi kasıyorum üzülüyorum bebeğimi stresi sokmaya hakkım da yok burası bu paylaşımları yapılacak yer değil..
0 oy
(6,713 puan) tarafından

Arapça çalışıyorum :dizzy: uykum geldi hasta oluyorum galiba hiç canım istemiyor ders falan 

tarafından
Olma valla hasta olunca gecmıyor
0 oy
tarafından

image

içim öyle bir dolukisormaaa
tarafından
İşte bugün 5-6 sayfası 1 aydan fazladır hazır ama gondermiyorum diyordu :)
(8,586 puan) tarafından
Bekle bakalm elbet birgün gönderecektir :)
Yalnız sıkılıyor musun hic ? Bende tekim bu hafta geceleri . :/
tarafından
Sıkılmak değilde dert bana akşamları çok çöküyor özelikle husos büyüdükçe cok zorlamaya başladım bak bunu yazarken patır patır akıyor gözyaşlarım

Esimde bugün moralimin bozuk olduğunu anladığı için 10 kere aradı

Gittikçe özlem ağır basiyo
(8,586 puan) tarafından
Ah kıyamam gözyaşına ya. Rabbim kolaylık versin zordur tek başına sorumluluk almak..  umudunu yitirme rabbim hayırlı guzell yarınlar nasip etsin inşallah
tarafından
Aminn inşallah
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Hastayımmmm :( bebeğimi uyuttum bir de eşimde işte tek başıma bittim bu akşam hasta hasta ve şimdi uyku inşallah 
tarafından
Çok kötü gerçekten eşin önemi işte bende eşimle haftasonu mecburı ayrılacam gözüm korkuyor :(
0 oy
(7,076 puan) tarafından

Cam önüne tünedim nefesim kesiliyor sanki boğuluyorum 

image

(8,586 puan) tarafından
Esroş bu olaylardan dolayı mı sende . Bende sen gibiyim ya
(7,076 puan) tarafından
Galiba öyle başka şeylerde var birikti biraz
(8,586 puan) tarafından
Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin inşallahh ♥️
(7,076 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun❤❤❤
(8,586 puan) tarafından
♥️  ♥️
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Birşeyler izliyoruz , yorulmuşum birazdan yatarız :) iyi seyirler :)
tarafından
Bizde yatacağız ama film bitmedi hala :)))
(7,456 puan) tarafından
:))))
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Hangi film canım
tarafından
Hava muhalefeti :)
0 oy
tarafından

Biraz kitap okuyup kafa dağıtmaya ihtiyacım var :ermm:

image

tarafından
Olanlardan dolayı çok etkilendim :-(
tarafından
Ben de çok etkilendim inan ki geceleri panik atağım tutuyor uyuyamuyorum sürekli beynim kuruyor kuruyor
tarafından
Sorma ya :-( ben en son ve ilk kez deprem de böyle olmuştum. Hamileymişim o zaman bilmiyordum düşük yaptım :-\ zar zor toparladım şimdi yine aynı korku aynı üzüntü ama bu kez içimde çok büyük bir sıkıntı var göğüsüm sıkışıyor :-(
tarafından
Ya biliyorum insani olarak hepimiz etkileniyoruz üzülüyoruz orada li ölen masum evlatlar bebekler analar babalar siviller herkes böyle olsun istemezdi bu canilik yani buna kesinlikle şu şu denecek küfür bile etsen onlara inan iltifat algılayacak caniler şeytan soyları lanetli yaratıklar ama işte o insanlar geçmişte dedelerinin ailelerinin yaptıklarının gğnahını ödediler topraklarını sattılar o yaratıklara  olan masumlara oldu biz de ders almalıyız ülkemiz için bak bize de bir sürü yabancı geliyor mülteci geliyor bu da sessiz işgal sessiz savaş surıyelıler geldi noldu bizden daha çok sahip oldular başımıza bazıları terörist oldu bazıları katıl oldu bazıları Türk dusmanı oldu kendileri savaştan kaçtı öehmetcık Gazze’ye diye slogan atıyor soysuzlar kendi topraklarımıza sahip çıkmalıyız sesimizi çıkarmalıyız ve kendi paikolojımızı kendimiz için çevremiz sevdiklerimiz için korumalıyız hayat devam ediyor çünkü istesek te istemesek te mecburen Allah hepimizin evlatlarına uzun Sağlıklı hayırlı mutlu gönüllerimizin istediği şekilde hayat versin
tarafından
ALLAHÜME Amin. Çok haklısın :-\
0 oy
(11,027 puan) tarafından
-duk, -uz çoğul ekler kullanabilmek ne kadar güzel yaa.. Bizimkilerin hepsi uyuyo ben  tek başımayım çok uykum vardı niye kaçtı yine bilmiyorum. 
(11,027 puan) tarafından
Bakayım nedense komedilere de gülemez oldum ben yaa.. Filistin durumundan önce de böyleydi hani, bilmiyorum komik gelmiyo filmler.. Aylardır ilk defa nefes aldın haa hadi devamı gelir umarım :)
tarafından
Sen de ne oluyorsa bak topla kendini hayat çok koşa nereden ne gelir belli değil kalk silkelen kendine gel bazı şeyler çok üzücü olsa da aslında Allah on dersi niteliğinde hala nefes alıyorsak Allah on vardır bildiği öyle değil mi :)
(11,027 puan) tarafından
Öyle canım öyle de, bilmem ki neden yaşlandım mı ne ben yaa.. Dobarlanıcam inşallah söz :)
tarafından
Ben de öyleydim inan ki çcocuğu sıkıntı ediyordum mesela uyku yok gece yok gündüz yok şimdi mesela ağlamasını bile lütuf görüyorum kocamdan ayrılacam yakında o önden döncek  eve mesela tek kalçam ama sonuçta kavuşacazw bilmiyorum sende dobarlan bence de kalk kız :D
(11,027 puan) tarafından
Allah tez zamanda hayırla kavuştursun sizi o zaman, ayrılmadan birleşme duanızı da edelim :) yok yok bendeki böyle sıkıntı etmek falan değil farklı bişi. Heralde bebeklerdeki gibi yaş atağı falan geçiriyorum :) gülerim konuşurum ooo espriler gırla ama içten içe bişi var koyamadım adını henüz. Halletcem inşallah
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Benimki kurabiye istedi ona kurabiye yaptım.

Yeni pisti. Uyuyabilirsem uyuyacam. 

Size de keyifli izlemeler ☺️
tarafından
Yaaa keşke senin ki ben olsam kıııız
(1,080 puan) tarafından
Yiaa ☺️
Kıyamıyorum ben ona. Malum çok çalışıyor evde doğru dürüst bişey yiyemiyor bari istediğini yapayım diyorum.
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım cocuklara şimdi uyucam ınsaallah. 2 gundur basım çok agrıyor ilaç fayda etmedi
tarafından
Benim oğlumuzda cevize alerjisi var geçer diyorlardaha 10 aylık :( 2 tane parol içip yatsan aslında benim öyle geçiyor
(4,910 puan) tarafından
2 parol cok olmazmı, çok bunalıyorum stres oluyorum içim darlanıyor nedense hiç bisey yapmak gelmiyor içimden :(((
tarafından
Kız parolun 1 tanesi ne ki ikisi nolsun bence dediğimi yap bak dua edersin :)
(4,910 puan) tarafından
Uykusuz kalınca cok agrıyor migren tutuyor uyusamda fayda etmiyor. Gündem olaylarına da cok uzuluyorum ağlıyorum. Yeni yeni depremin etkisinden çıkıyoruz. Allah ferahlık versin inşallah. Müslümanların yardımcısı olsun. Amin
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Kahve içtim. Eşimle kız uyudu öyle boş boş mutfakta oturuyorum. Eşim olmadan izlediğim dizileri izleyemiyorum birlikte izliyoruz. Ben izlediğim zaman soruyor direk şimdi ne Olcak burada ne yaptı filan diye darlıyor :) 
tarafından
Valla bizde tam tersi eşim bensiz izler birlikte izlediğimiz şeyleri bazen çünkü oğluştan dolayı izleyemem çoğu zaman sonra ben kırılırım  :D bir gün ben de ondan önce izledim hissin nasıl olduğunu bilsin diye bozuldu bana bidaha yapmadı :)
tarafından
Heheheh :) :) iyi yapmışsın :) eşim gececi normalde 12 1e doğru geliyor o yüzden gece 2 3 gibi anca yatıyoruz o yüzden vakit oluyor.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
2 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Civcivin annedi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 761 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 342 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 952 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hayalperestbirealist (3,036 puan) tarafından soruldu

409,877 soru

12,323,167 cevap

39,026 kullanıcı

Kategoriler

...