Hanımlar bügün eşim ve oğlum tavuk seviyor diye akşam yemeğinde tavuk yapmak istedim eşim işten dönerken şoka uğramış tavuk aldı hemen apar topar tavuğu kızartmaya koyuldum paketin peşitini açınca tavuktan ağır bir koku geldi rengide farklılaşmış ben hamile olduğum için bana çok kötü kokuyor diye düşündüm ama yinede tarihine bakmak geldi aklıma iyikide bakmışım tarihi 4 gün geçmiş eşim aldı direk markete geri götürdü çalışana tarihini göstermiş çalışan çocuk ta abi biz götürüp yiyoruz bize bişey olmuyor bu kadar pinpirikli olmasın yenge diyince eşim yakasına yapışmış karım hamile can taşıyor evde küçük oğlum var yiyip zehirlenselerdi sorumluluğu alacakmıydın pişkin herif diye birbirlerine girmişler elimden almasalar ağzını burnunu dağıtacaktım diyor eşim sanki beleş bedeva veriyor adam o derece rahat konuşmuş daha öncede bozuk yumurta tarihi geçmiş süt deng geldi şoktan aldığınız ürünlere dikkat edin bozuk tarihi geçmiş ürünleri takip etmiyorz o şekilde kakalıyoruz demiyorlar üstüne pişkin pişkin yiyin ne olacak diyorlar böyle