Kızlar dişim ağrıyor diye dişciye gittim . Kanal tedavisi için gün verdi dün gittim . Benim hastane fobim vardı yavaş yavaş atlattım kan verirken bayılırdım iğne vurduramazdım , hastaneye girer girmez bayılırdım . Bunların hepsi zamanla geçti bitti denilecek kadar az binde bir bayılıyorum oda sebebi yok durup dururken gelen uyuşmaya göz kararmasına ne yapabilirim bilmiyorum .
Dün kanal tedavisi için doktora gittim doktorlar başta uyarı yapmadığım zaman korkuyorlar neden başta söylemedin ona göre hazırlıklı olurduk tedbir alırdık diyorlar . Neyse dün doktora anlattım geçmişte oluyordu yine olursa problem etmeyin bi süre sonra açılıyorum diye . Doktor fakulteye git ozaman dedi dişim ağrıdığı için yapmasını rica ettim işleme başladı . Vurduğu iğne yetersizdi çenem tam uyuşmadan temizlemeye başladı ben acı ile kafamı çevirdim refleks olarak sonra ağır bi iğne daha vurdu gözlerim karardı ellerim uyuştu bi kac dakika beklemesini rica ettim bekledik rahatladim tekrar temizlemeye başladı bu kez de dişim tam uyuşmuştu ama ilaçtanmıdır bilmem istemsiz öğürmeye başladım nefes alamadım ellerimde uyuşmaya başladı dedim çok degil 2 dk içinde kendime geldim iyiyim sakinim bitirebilirsiniz dedim yok ben geçici dolgu yapıp seni gönderiyorum fakulteye yada istediğin başka hastaneye gidebilirsin ama senin tedavin burada olmaz dedi . Ya o kadar iğne vurdu o kadar acı cektim sinirleri almış zaten bi dolgu yapamadımı anlam veremiyorum ki ne bayılmak nede mide bulantim elimde olan bisey degil kendimi çok problemli hissediyorum insanlık hali bence bu ya o kadar islemden sonra gecici dolgi yapip gondermek nedir