0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adetim 12 Ekimdi dört gün sonra yaptım 310 çıktı yani pazartesi günü yaptım işte bir de bugün yaptım 1031 çıktı kaç haftalık oluyor acaba doktor işi çarşambaya kaldı eşimin izni yok diye kese ve kalp atışını falan duyar miyim acaba 7 gün geçmiş oluyor adetim iste

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pek sanmıyorum canım daha duymak için erken belki doktor keseyi görebilir 
tarafından
Tamam canım kızımda var aslında ama ozamana dair hiç bir şey hatırlamıyorum ya sanki ilk çocuğa hamile kalmış gibiyim gerçi ozaman 3 bindeydi yinede kalp atışı için erken demişlerdi
-Reklam-
0 oy
(1,989 puan) tarafından
8600 gibi birşeyler de gittik hamile iken ilk öyle öğrendim yani kese vardı kalp atışı iki hafta sonra duymuştuk yani keseyi görürsünüz büyük ihtimal ama kalp atışını sonra dinlersin canım 
tarafından
Anladım canım inşallah bir sıkıntı olmaz niye bu kadar korkuyorum bilmiyorum kızımda hiç bir şey bilmiyordum ikincisinde çok tedirginim ya hep kese kalp atışı düşünüyorum öyle
0 oy
(4,760 puan) tarafından
en fazla 5 haftalık şuan canım kalp atışı o haftada duyulmaz 
tarafından
Doğru diyorsun canım bakalım Çarşamba gidecem ama ya hiç gitmedim daha kontrole ya öbür hafta da izne gidebiliriz belki gitmeden yine gel derse giderim heyecan yapıyorum kalp atışı kese düşünüyorum öyle
0 oy
(16,974 puan) tarafından
2 hafta bekle kalp atışı anca duyulur 
tarafından
Kontrole gidecem canım ya mecbur gitmeliyim hiç gitmedim ben daha öyle acilde kan verip çıktım bari kese falan görünürse onu söyler biraz rahatlarim niye korkuyorum bilmiyorum öyle düşünüyorum
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Betadan belli olmaz canım 
tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,691 puan) tarafından soruldu