Kızlar hamile çekimi yapmayı düşünüyor musunuz ? Yada yapan var mı ?Maliyeti ne olur ? Ben şöyle bi şey düşündüm giyinip süslenip kuzenlerime çektirmek istedim bizim nikah düğünden önce oldu nikahta öyle yapmıştık cok da güzel fotoğraflar çıkmıştı ortaya ..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim eşime yap desem beni topa tutar sevmez o tür şeyleri garibim görmemiş ya ondan....
bende çok isterdim ama çok ciddi rakamlar istiyorlar bende senin gibi düşünüyorum kayınvalidem resim çekmeye baya meraklıdır hatta dış çekimimizde fotoğrafçıyla birlikte oda çekti ve gerçekten güzel kareler yakaladı
Hamile çekimi dediğin hamileyken profesyonel foto çekimine gitmek di mi? ben yaptırmicam yaa sokakta yürürken ya da misafirliğe gittiğimde karnımı saklayan biriyim. Doğurmak doğal bi şey ve insanların farkında olması gerekmesi ya da fotoğraflar çekinmesi gereken ekstrem özel bi durum değil (ya da ben çok ruhsuz bi öküzüm ahahah) Siz hiç hamileyim diye foto çekimi yaptıran bir fil gördünüz mü?
Şaka bi yana istiyorsan yaptır canım içinde kalmasın kuzenlerinle de çekinebilirsin maksat hatıra
1,486,425 soru
24,300,999 cevap
344,053 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın