0 oy
73 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (141 puan) tarafından
6 haftalık gebelik. Kalp atışın duyduk. Ama dr 5hafta gözüküyor dedi. Hemotom var dedi. Kanama yaşamadık bu güne kadar Şükür. Ama kasık ağrısı 2gündür baya çoğaldı. 10 günlük  Tedaviye başladık. Duphaston, progestron. 

Başına gelen oldumu? Hemotom Kayb oldumu sonra? Peki kayb olanlarda tekrarlama olasılığı yüksekmi?  

Gebelik haftası 5-6

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hematom kanama alanı olması mı?
(141 puan) tarafından
Evet o.
-Reklam-
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Kanama alanı yani evet olmuştu kesenin uzağında oldukça sorun yok ilaçlarla küçülğyor sonra kayboluyor
(141 puan) tarafından
Bende kesenin her iki tarafında mevcud
(1,782 puan) tarafından
Aslında demek istedipim şey buydu keseye temas etmiyor somuçta
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Kız kardeşimdede vardı kanama alanı, hatta onun adet olacakmış gibi beli ve karnı ağrıyordu hatta kanamasida oldu ama ilaç kullandı progesteron bide hep uzandı pek yerinde kalkmadı Allah'ın izniyle bebeği ona tutundu şuan yeğenim 1 yaşında,sende dikkat çok dikkat etmen gerekiyor sürekli uzan yat ,aç kalma sakın, ilaçlarını asla aksatma ki sana sımsıkı tutunsun miniğin 
(141 puan) tarafından
Snir stresdende hemotom çoğala biliyormuş. Sinirlendim. 2gün ağtıkesici fitil kullandım. Ve yatdım. Bu gün kısmen rahatım. Snirlenince de iştaham kapanıyor. Acıkmıyorum. Zorla bir iki lokma yiyorum
(5,064 puan) tarafından
Evet doğru ama asla aç kalmaman lazım bebeğin yerleşmesi ve gelişmesi için besin alması lazım senden en azından meyve falan ye ve vitamin ve folik asit lerini aksatma bide bu kanama alanı yada kanamalı veya düşük riskli olan bebekler erkek oluyor genelde teyzem uzman ebe o demişti
(141 puan) tarafından
Hep tatlı çekiyor canım. Bal çikolata. Normalde yüzümdeki sivilceleri cilt bakımıyla bir tık azaltmayı zorla başaran ben, sivilcelerim kayb oldu. Kusma , mide bulanma da yok. Ve erkek diye içimde bi his var. Eşim kız diyor. Ben erkek diyince kız düşmanı sanıyor beni
(5,064 puan) tarafından
Evet anneler hisseder genelde benimde kızım oldu bu belirtilerinin tam tersiydi aşırı bulantı kusma ve canım hep ekşi turşu çekiyordu,oğlumda pek olmamıştı
(141 puan) tarafından
Bu güne şükür
0 oy
(141 puan) tarafından
Post üste çıksın
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Benim kız kardeşimde vardı. Kanaması 13.haftaya kadar sürdü. Hatta parçacık halinde düşüyor hep bebek düştü sanıyorum deyip doktora kosuyodu. Çok şükür bir sıkıntı olmadan atlattı o dönemi. Bebeği iki aylık oldu bile :)
(141 puan) tarafından
Allah analı bablı büyütsün İnşAllah?
Kızmı, erkekmi?

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
13 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aslı saray (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.

403,613 soru

12,092,479 cevap

36,385 kullanıcı

...