0 oy
413 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Kızım 2 yaşında 11 kilo işine gelse düz duvara çıplak ayak tırmanır ama bir yere gideceğim zaman bir dka bile inmez kucaktan saatlerce kucağımda taşırım arabasida kırıldı böyle bişey almak istiyorum kulanislimi nereye kadar götürür bizi bu araba 800 TL ve ikinci el 

image

10 Cevaplar

0 oy
(7,046 puan) tarafından
Sağlama benziyo canım çok rahat işini görür bence böyle bir araba bende arıyorum bizimde kırılmaya yakın küçük kızımla aynı bence çok iyi 
tarafından
Gerçekten sırf kucağımda tasimamak için dışarı cikmiyom
(7,046 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım bence al çünkü artık ağırlar gidilmiyo araba çok rahat oluyo
tarafından
Öyle yapacam mecbur
-Reklam-
0 oy
(11,011 puan) tarafından
3 yaşa kadar gider bence zaten sonra yürür zaar :) 
tarafından
Ya bir yere gidince galiba çevredeki seslerden korkuyor obyuzden kucağımda geliyor
(11,011 puan) tarafından
Alışır zamanla canım kısa mesafelerle başlar zamanla uzar artık
tarafından
İnsalh taşımaktan belim kopuuor
0 oy
(13,086 puan) tarafından
Aynisini kullaniyorum. Kizim 11.5 kilo oma kullaniyorum normalde. Ama oglum 3 yasinda 18.5 kilo oda biniyo arada tasiyo onuda ama biraz zor gidiyo o binince:)
tarafından
Tekerlekleri in sürüşü nasıl acaba
(13,086 puan) tarafından
Tekerleklerin surusu iyi ama benimki alali baya oldugu icin biraz zorlaniyo. Ici artik toz toprak dolmus
tarafından
Parayı denkleştirip alayım o zmn
0 oy
(3,654 puan) tarafından
Eski komşumda vardı çokta sağlamdı

Oğlum bile biniyordu 2 yaşındaki

Bazen iki bebe bindiriyorduk 
tarafından
Tekerlekleri nasıl sürüşü iyimi
(3,654 puan) tarafından
Tekeri iyi sadece komşum dağa çıkmış gezmeye oradan kırdı geldi
 Ben sürdüm elim kendi arabama yatkın olduğu için onu süremedim
Ama sağlamdı
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Canım e bebeğe bak istersen neten baston tipi diye
tarafından
Trendyol dan baktım fiyatları yukseti
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Canım o yaş üçin en rahatı bunlar önünde de o tutma yeri var çok iyi zaten arabayı yürütürken durur içinde sever yani
tarafından
Sürüşü nasıl olur onu merak ediyom
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Aynısının kırmızısı var bnde bi teyze verdi çok memnunum canım
tarafından
Mermerde sürüşü nasıl takiliyormu
(3,547 puan) tarafından
Güzel bi skntı yok
0 oy
tarafından
Al bence hemde ufak her yere rahat girer çıkarsın 
tarafından
Evet sadece kafama takilan mermerde takilirmi
tarafından
Yani gidip görmelisin tekerleklerine bak sağlam mı
tarafından
Dolaptan buldum ya
tarafından
Ben şahsen böyle ürünleri görmeden alma taraftarı değilim yani bana resim yeterli gelmiyor
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben 6 sene oğluma kullandım şimdi kızıma kullanıyorum :) pişman olmazsın 
tarafından
Tekerlekleri nasıl sürüşü nasil
(1,881 puan) tarafından
Rahat bence mesela pazara falan da gidiyorum dolduruyorum arabayı gidiyor zorlaniyor tabi ben memnunum hala sağlam kullanışlı 4. Kata kucagim da çocukla elimle arabayla inip çıkıyorum. Ben de 7. Senesi ozman lar 230 a almıştım
0 oy
(11,762 puan) tarafından
Buna tıpatıp benzeyen kullandım tabi 1 tıl anca kullabilldim iki yaşıma doğru sallanmaya başladı tekerleri gitmiyor resmen sürünüyor hiç alma bence ben 900 tl ye joie marka aldım şimdi bence almışken sağlam al en azından markası iyi olsun 
tarafından
Aradığım yorum diyebilirim tekerlekleri nasıl takiliyormu mermerdemi takılıyor yoksa heryolda takılıyor joie marka nasıl guzelmi olmasa biraz daha sabredip para topliyom onda alim
(11,762 puan) tarafından
Ben 2. El aldım ama ikinci eli bile sapasağlım benim için önemli olan tekerlekleri manevrası, bunlar bildiğin düz gidiyor ben ablamın böyle bebek arabasını kırdım manevra alamıyordu acelemiz vardı hızlı yürüyorduk taşa takıldı kırıldı, heryerde sürünüyor canım bide tutma kolu plastik bunların sürünürken elektrik geliyo eline çıt çıt resmen kolunu tutamıyorsun çıtlamaktan. bulunduğun şehirde letgodan bak yada Facebook kullanıyorsan orda marketplace varmış birde dolaptan bakabilirsin mutlaka bulursun hayırlısı olsun hakkında
tarafından
Ben bunu dolapta buldum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 416 göst.
16 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Myangell (653 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 244 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,119 soru

12,463,430 cevap

46,809 kullanıcı