0 oy
102 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,157 puan) tarafından
Kac yasinda teshis koyuldu ve surec nasil ilerledi? Derecesinde dusme veya artma oldj mu

3 Cevaplar

0 oy
(13,304 puan) tarafından
Benim kendimin var 9 yaşımda teşhis konuldu 5 numaraya kadar yükseldi. Şimdi dinlendirici niyetine takıyorum. Muhakkak kullanmalı
-Reklam-
0 oy
(12,791 puan) tarafından
Oğlumun gözlükleri 4 numara uzağı göremiyor ama doktor teşhis isim falan bişi demedi 6 ayda bir getir derecesi yükselecek dedi 
(1,157 puan) tarafından
Kac yasunda
(12,791 puan) tarafından
7 yaşında
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben çocukluğumdan beri hipermetropum 3 yaşında teşhis koymuşlar doktor damla vs derken belli bir yaştan sonra gözlüğe geçirmişti şuan 25 yaşındayım halen gözlük takarım süreçte inip cikabiliyor 6.50 lileri gördüğüm zamanlar oldu 3.0 düştüğüde çocukken gözlüğü hiç sevmezmisim düzenli kullanmama durumuda kotulestirdi hadi tak bak yüzünde Barbie çıkacak çiçekler açacak felan diye kandirirlardi inanırdım ama 2 saat sonra geri atardım gözümden tabi her göz farklı ne olacağını bilemezsiniz süreç önemli ve kısa bir süreç değil doktor yıllardır bak bu önemli 22 den sonra göz gelisimi yavasliyor ve genellikle artık sabitlenmeye başlayıp numara küçük derecelerde oynuyor tamamen düzelme konumu imkansız diyor ve gerçektende öyleymiş belli bı yaşta lazer onerebiliyorlar onu konuştum ama bu ameliyatı genellikle 2.50 altı derecede yapmak istiyorlar çünkü tekrarlama riskinin bı kaç yıl içinde ihtimali olduğunu söylüyorlar kuzenim 3.50 ile lazer oldu iki sene içinde göz yine 3.0 yükseldi ne tedaviyi verirse versin kesinlikle sabırlı olun ve yaptırmaya çalışın ağlıyor istemiyor diye sakın pes etmeyin bunun pişmanlığı yaşıyorum emin olun keşke diyorum kizsalarmista ben o tedaviyi doğru düzgün yaptirsaymisim bu yaşta gözlük kullanmasaydim diyorum sizede şimdiden geçmiş olsun inşallah hızlı bir şekilde numaralar düşer 
(1,157 puan) tarafından
Sizede gecmis olsun. 2 yasinda oglum iki gozdede 5-6 hipermetropmus bunun tam duzelme sansi var mi gozlugu atma sansi? Dr cok detayli bilgilendirmedi maalesef. Yarin ozele gidefegiz baska bir doktordan da gorus aalmak icin. Ama tecrubesi olanlardab da duymaj istedim . Ne derece duzelebjlir boyle bi ihtimal vsr mi diye.
(2,336 puan) tarafından
Canım düzenli kesinlikle aksatmayin doktor olayını bı kaç yerden görüş alın ben bazen ara ara 2 3 doktora gidip görüş aldığım olur nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben bı ara İstanbul reyap Hastanesi'ne gitmiştim doktorlari çok iyi gerçekten ilgileniyorlar istemediğin kadar detaylı bilgi veriyorlar inşallah toparlar sifirlanma tamamen varmıdır bilmiyorum ama iniş çıkış çok oluyor gözde çok hızlı artıyor yavaş düşüş oluyor onun için iyi doktor iyi tedavi sabır ve çocuğun bu süreçteki size uyumuda çok onemli

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
0 oy
9 cevap 212 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu

410,663 soru