0 oy
134 göst.
Aile kategorisinde (642 puan) tarafından
Ay kızlar her zaman olmuyor böyle bir yere gitsem bir ortama girsem bazen oluyor ve gözüm çıkacak sanki kalabalık bir yerede gitmedim anlamadım sizdede oluyormu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gozu bilmem de insanin eli ayağı tutmuyor sersem gibi geziyosun devamli bi uyku hali
(642 puan) tarafından
Birinin gozu değince bende öyle oluyor cnm eşim hatta okur geçer iyi gelir
(2,203 puan) tarafından
Ayyyy son zamanlarda ben öyleyim sarhoş gibiyim
(642 puan) tarafından
Okumak lazım cnm kendine
-Reklam-
0 oy
(413 puan) tarafından
Valla ben her biyere gidince öyle oluyorum daha dün misafirliğe gittik orda kendimi kaybettim gözüm yanmaya başladı başım agriyomu dönüyorum anlamadım Epson kendimi yere attım. Nazardan oluyor ağırlık çöküyor insana
(2,728 puan) tarafından
Bayıldın mı kız
(413 puan) tarafından
Tam olarak bayılmadim ama yani gözüm acilmiuodu yaniyodu ne bilim kotuydum yani
(642 puan) tarafından
İnsanın gözü çıkıyor dimi sanki ağrıdan birde kaşındaki kemiğe vuruyor cok
(413 puan) tarafından
Aynen öyle canım...
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Nazardan da olur Allah şifa versin. Gözdeki ağrı için Nur suresi 35.ayeti oku 7 kere şifa oluyor Allah ın izniyle. 
(2,728 puan) tarafından
اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونِةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاء وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ

Allahu nurus semavati vel ard, meselu nurihi ke mişkatin fiha mısbah, el mısbahu fi zucaceh, ez zucacetu ke enneha kevkebun durriyyun, yukadu min şeceratin mubaraketin zeytunetin la şarkiyetin ve la garbiyyetin, yekadu zeytuha yudiu ve lev lem temseshu nar, nurun ala nur, yehdillahu li nurihi men yeşau, ve yadribullahul emsale lin nas, vallahu bi kulli şey'in alim.

Manası:
Allah, göklerin ve yeryüzünün aydınlığıdır. O'nun aydınlığı, içinde ışık bulunan kandil yuvası gibidir. O kandil, bir fanus içindedir. O fanus, inciden bir yıldız gibidir. Doğuya da batıya da ait olmayan mübarek bir ağacın yağından yakılır. Onun yağı neredeyse kendisine ateş dokunmasa bile ışık verir. Aydınlık üstüne aydınlıktır. Allah, hak eden kimseyi aydınlığına iletir. Allah, insanlara örnekler verir. Allah, her şeyi bütün ayrıntılarıyla bilendir.
(642 puan) tarafından
Çok sağol canım okucam
0 oy
(690 puan) tarafından
Göz tansiyonuna baktır belki gözünde sıkıntı vardır benim ara sıra gözüm cok agrıyordu tek bir gözüm hic önemsemedim aradan iki yıl gecti agrısı cogaldı astigmat varmış ilerlemiş bide baş dönmesi gözden de oluyor bizzat yasadım göz baş dönmesi yapar bence gözüne bir baktır 
(690 puan) tarafından
Bence baktır derim her seferinde nazar degicegini zannetmiyorum İcin rahat eder
(4,047 puan) tarafından
Yok canım soruyu soran ben değilim ☺️ senin yorumunu görünce merak edip yazdım benzer durum olunca
(690 puan) tarafından
Eee tamam ozaman
(642 puan) tarafından
Benim kaş kemiğinde ağrıyor gözüm değil sadece ama şuan yok gece çok ağrıdı mahfoldum
(690 puan) tarafından
Kaşa zaten cok vurur agrısı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 31 göst.
16 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gokce09 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
18 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,225 soru

12,109,829 cevap

36,432 kullanıcı

...