0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından

Merhaba kızlar bişey soracam size eşim benimle çok mesafeli benimle hiç sohbet etmiyor ilgilenmiyor heleki hamile kaldığımdan beri daha uzak geliyor bana kaynanamla oturuyorum ev kalabalık fazla baş başa kalmiyorum bı odamıza sınırlı ama oda uykusu gelmeyen kadar odaya gelmiyor odaya gelip kafayı vurup yatıyor bu durum beni çok fazla üzüyor her gece ağlıyorum nerdeyse bide bizim çok istediğimiz biseydi hamilelik 2.5 yıla yakındır istiyoruz  hamile kalmasam gidip aşılama yapacaktık ama niye böyle anlamıyorum :(:(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Evlendiginizden beri mi boyle yani yapisi mi bu. Yoksa baska herkesle muhabbet sohbet guleryuzlu de sana mi mesafeli?

Mesafeden kastin sohbet mi biriktelik mi?  Her ikisi mi.
(96 puan) tarafından
Valla canım artık ne yapacağımı bilmiyorum o kadar üzülüyorum kk bebeğime yansır bişey olur diye korkuyorum
(9,921 puan) tarafından
Sen stres oldugunda vucudunda kortızol sevıyesı yukselır bu da bebegıne yansır.Herıfının ustune dustukce kacacak kendını cek bıraz.Bırak o gelsın neyın var dıye.
(96 puan) tarafından
Hiç umrunda değilim ki
Vallahi hamile olduğumu öğrendiğimden beri bı sıkıntı bı stres sürekli gerek eşim gerek kaynanam
(9,921 puan) tarafından
Allah ıslah etsin canım
(96 puan) tarafından
Amin canım sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Mesafeli derken konuşma açısından mı ilişki açısından mı herkesin gülüp sohbet ederken sana surat mı yapıyor 
(96 puan) tarafından
Benimle ilgili şeylerden çok çabuk sıkılıyor arama beni yazma bana falan diyor odaya çağırma diyor
tarafından
Kusura bakma da ne *** yemeye evlenmiş o zaman madem sıkılıyor
(96 puan) tarafından
Bir bilsem şimdi bile öyle kötü davranıyor ki mesaj atıyorum görüldü atıp bırakıyor
tarafından
Muhattap olma kaçan kovalanır sen kaç o kovalasın
(96 puan) tarafından
Öyle yapıyorum bakayım noluyir
0 oy
tarafından
Kendi derdi vardır belki, iş güç. Çocuk da geliyor masraf bilmemne. Belki de canı sıkkındır. Belki sıkılmıştır. Üstüne gitme kendinden de sıkma bence. 
tarafından
Annenin karnında büyür bebek, babanın kafasında. Kişisel alma boşver
(96 puan) tarafından
Artık ne yapacağımı bilmiyorum ki bu durum beni çok üzüyor
tarafından
Senden kaynaklan birşey varsa da hiç üzerine gitme bir süre. Ev ev üstüne olunca da böyle oluyor. Sinir bozucu maalesef
(96 puan) tarafından
Onu da anlamaya çalışıyorum çok zor o kadar kişiye bakmak
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Bir konuş istersen canım 
(96 puan) tarafından
Canım konuşmak istemiyor hep konuyu kapatiyir uzak falan değil diyor hicbisey söylemiyor
(3,076 puan) tarafından
Allah Allah ya:/
(96 puan) tarafından
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Demissin ya 2.bucuk yila yakindir hamile kalmak istiyoduk diye kiz erkek kafasi baska bebege bisi olur diye uzak duruyodur o aklina kotu bisi getirme bak benim ilk hamileligim sana yemin ederim esim parmak ucuyla dokunuyo karnima yanlislikla bile dokunmuyo o derece diyom bisi olmaz gel yok anam sert dokunurumda bisi olur korkusu yasiyo

Seninkide oyledur konusmama konusu bizde birlik yasiyoduk anca odaya gecince konusuyoduk o da yorgunluktan 5 dk anca suruyodu ins evin ayrilinca duzelir ama takma kafana 
(96 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım çok sağol  
Mesele hamile kalmadan önce çok afedersin canı istediğinde ilgilenirdi yapardı sırtını dönerdi yine şimdi hiç yok :( sanik sadece hevesmis gibi geliyor bana
(164,069 puan) tarafından
Hic oyle dusunme erkek kafasi bambaska yaa inan bebege bisi okur diye oyle davraniyolar
(96 puan) tarafından
İnşallah canım tekrar konusacam bu gün bakalım konuyu kapatmazsa o da
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Elinde varsa bir an önce çıkmak için adımlar ay derim bir yaşamak çok çok zor özel hayat denen birsey yok rahatlık yok ona o rahatlığı sohbet ortamını ancak böyle alıştıra bilirsin. Ağlama cnm sende konuş sürekli onla. Kırıl göster ona 
(96 puan) tarafından
Canım çok istiyorum eşim de istediğini söylüyor ama maddi durumlar dan dolayi sıkıntı hep
Canım sürekli kirildigimi söylüyorum konuşmak istiyorum sohbet etmek istiyorum her açtığım konuyu kapatiyir
(1,515 puan) tarafından
Dikkat et seni korkutmak istemem ama eşinin bu davranışlara devam ederse iyi olmaz dha cok soğur kopar hemen başka heveslere kapılır bırak zorlansin emin ol belki kafasını bari tek birseye odaklar zorunlu kalır evini düşünür bir an önce adım atmaya başla. Sende kırıldıginda kır konuş yüzüne vur bir süre tartışır tartışır sonra yola gelir bn öyle yapıyorum
(96 puan) tarafından
Evlendigimizde çok karşıydı konusu açıldığında bile konuşmazdı benimle trip yapardı şimdi istediğini söylüyor ama bana indirici gelmiyor isteyen insan uğraşır çabalar o hicbisey yapmıyor
(1,515 puan) tarafından
Sende altta kalma ne kadar kalırsan o o kadar batar kaybetme korkusu güdule ona. Bir kaç ay sorunlar oluyor sonra senin çizdiğin çizgide gidiyor bnde öyle oldu. Baktı hep bn haklıyım doğruyum onun daima yanında ben varım sevgim hersey var ama tepeme çıktı mı rezil ederim
(96 puan) tarafından
Valla hep alttan alan susan kabullenen ben oluyorum herşeye rağmen ne kadar da hakli  olsam

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 260 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 445 göst.
16 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Belinayy1 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 690 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eda (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 905 göst.