0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir yavrum var özel ikicime hamileyim bunu asla kendine dert etmiyorum Allah'tan geliyor başım gözüm üzerine sadece dikkatli bakıma ihtiyacı var 

İkincime 6 aylık hamileyim ve dinlenmeye ihtiyacım var ağrılarım arttı batıyor sabki bacaklarım birbirine uzun olmasin 

Hiç durmuyor sürekli bisiler döküyor KEk versem.eziyor 6 aydır sürekli altına yapıyor 

Tuvalet eğitimli canı istediği zmana gecede gündüzde yapıyor gidip söylüyor ama canı istemesin yapmıyor bugün iki makina hem büyük hem küçük tuvaletli elbise birikti coo yoruluyorum takatim tükendi artık çöktüm resmen gönlünu edemiyorum LÜTFEN LİNÇ EDECEK HİC GELMESİN ne gündüz uyuta biliyorum ne gece saatlerce başındayim okadar yoruluyorum ki eşim eve gelince tüm sinir boğuyor beni çocuk babasını görünce tüm cildiriyor simariyo atıp kırıyor yemekli tabakları heryer yemek oluyor sabrım taşıyor çok bağırmaya başladım artık odana git diyorum sakinleşmek için 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Halkasınız gerçekten zor bi ara özel eğitim sınıfında çalıştım sizi çok iyi anlıyorum yardıma gelebilecek kimseniz yok mu anneniz kardeşiniz filan 
tarafından
Annem destek yerine köstek kardeşlerim lenaram iyi değil ailem bizi sevmiyor canım anne babam yani o danda dallarim kırık bana çok zulüm ediyor annem bide bu durumdayken
tarafından
Hiç mi sana yardım edecek biri yok
tarafından
Hayır çok üzülüyorum bana bı akıl ver ne olur sabırlı olmam için nasıl davranalım sakinlessin saha kadar oturuyorum uyumuyoum hem çocuk uyutmuyor hem ağrılarım hem gün içindeki yaşadıklarım yüzünden
tarafından
Okula gidiyor mu öğretmeni ile konuşun önce sevdiği şeyleri biliyorsunuzdur oyun olabilir etkinlik olabilir birlikte film çizgi film izlemek olabilir yürüyüş yapmak sizede iyi geliyorsa ve çocuğunuz dışarıda size huzur veriyorsa dışarı çıkmak parka gitmek olabilir Google’dan hemen bakabilirsiniz birlikte yapabileceğiniz etkinliklere yaş ve tam durumu bilmediğim için yorum yapamıyorum
tarafından
35 aylık canım canım eğitime gidiyoruz Inna orda çok farklı evde çok farklı
Önüne seriyoruz maddi manevi ne bulursak alıyoruz ama olmuyor sürekli.mutsuz
tarafından
Öğretmeninden çekindiği için farklı geliyor olabilir
tarafından
Ama ki değilim öbürü doğmadan toparlamqm lazım kendimi ama nasıl
tarafından
Çok bunalmışsın bırak bu gün işleri kendine zaman ayır bakım mı yapacaksın kahve mı yapacaksın otur kafanı dinle amann hepsi yolunu bulur Allah sanır verir
tarafından
Soalaisn canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah. Keşke tam anlamıyla hazır olduğun bir zamanda ikincisini düşünseydin bu kadar zorlanamzdın belki diğer çocuğunda yıpranmazdı. 

Ama yapacak bir şey yok artık bol bol dua et kendine çocuğuna yada bir pedagog desteği al 
tarafından
Canım bebeği ben kendim istemedim ki doktorlar önerdi onun için mecbur kaldım Allah razı olsun bacım pişman değilim birde kızım olcak Allah acısını göstermesin mutluyum gencecik yasimda iki melek.annesi olacağım ama ya yetesemessem diyorum oğlum hiç durmuyor
tarafından
Anladım ne mutlu sana o zaman ☺️ rabbim dağına göre kar verir içini ferah tut allahın izni ile üstesinden gelirsin. İllaki zorlanacaksın ama bunun mükafatı çok ama çok güzel olacak
tarafından
Öbür kuzumda öyle olursa diyorum ben doğuma gidince bu kuzum ne yapacak birgunde olsa ben dayanacammmi
Sonra doğum ya zor olursa inslalah kolay olur bebeklerime kim bakacak kimseden hayır yok
tarafından
Bu vesveseye girip strese maruz bırakma kendini. Her iki yavrunda hissediyordur emin ol. Bak bide şöyle düşün, her kese nasip olur mu hiç iki melek annesi olmak? Sen cenneti garantilemiş iki melek büyütecek sin kimse nasip olur böyle bir şey. İnan her şey bakış açısına bağlı
 ( özel çocuk dediğin için söylüyorum bilgim yok bu konuda)
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
4 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Musmutlu (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gul2528 (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 373 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu

401,535 soru

12,018,414 cevap

36,222 kullanıcı

...