0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (7,137 puan) tarafından
varsa rica etsem verirmisiniz kizlar netim yok sadece ogluma oyun indircem

4 Cevaplar

0 oy
(992 puan) tarafından

Lays var canim

image

tarafından
Gerçekten alıyor musunuz evinize bu yaratıkların ürünlerini
(7,137 puan) tarafından
tesekkur ederim
(992 puan) tarafından
Senin evinde hiç yoktur eminim
(992 puan) tarafından
Rica ederim canım
tarafından
Yok emin olabilirsin. Bu yaptıklarından sonra sokmam evime

Sonra zırlamayın Filistin diye önce insanlık görevinizi yapın
(992 puan) tarafından
Ne kadar seviyesiz bir üslup. Ben zirlamam sen zirlarsin.
tarafından
Seviyesizlik senin yaptığın önce dön bir vicdanını sorgula sonra seviyeyi tartışırız belki hadi şimdi git o canilerin ürünlerini alıp destek ol
(7,137 puan) tarafından
kiz bitane cips almis burnundan getirmis belki farkinda olmadan aldi bosluguna denk geldi ne cok konustun ki
(992 puan) tarafından
Ya bi git sülük gibi yapistin. Ne duyar kastin. Şimdiye kadar hiç cips cikolata yememis gibi konuşma. Şimdiye kadar yedirdin israile şimdi mi aklina geldi. Ne saçma bi insansın komik gülüyorum.
tarafından
Sizin insnalığınza.... Şimdiye kadar ayrı şimdi ayrı yazık ki sizinle aynı havayı soluyorum
(992 puan) tarafından
O zaman nefesini tut sonsuza kadar :D
(992 puan) tarafından
Şimdiye kadarki paralarla alındı bombalar. Hiç üzülmedin mi onlara para yedirirken. Yazık günah değil mi? Senin aldigin o haci sakirin parasi hep o silahlara harcandi. Sen hangi vicdanla aldin o eşyaları?
(992 puan) tarafından
Aklın başına yeni mi geldi ey müslüman
tarafından
Susabilirsin artık :-D
(992 puan) tarafından
Sen sus benim yorumumda ne isin var parazit yapma
tarafından
Sen iyi misin ülkenin yarısı hatta daha fazlası yurt dışı malı ben nerden bilebilir dim böyle olacağını?? Şu an biliyorum ve yapmıyorum aramızda çok fark var daha fazla batma dibe devam et son hız böyle
(992 puan) tarafından
Niyeee 10 yıl önce de gazze isgal edilmistiiii yeni mi aklına geldi canim sen müslüman değil misin gazze isgal edildikten sonra gidip aldin ?
tarafından
On yıl önce ben kaç yaşındaydım onumu sorsan önce?? Çocuktum o zaman nerden haberim olacak bunlardan boş boş konuşma kendi pisliğini kapatmaya çalışırken rezil oluyorsun. Ben elimden geldiğince yerli üretim almaya çalışıyorum. Bu saaten sonra o katillerin tek bir ürününü sokmam evime
(992 puan) tarafından
İste cocuksun cocuk cocuk konusma. O zamanda duymustun. Geçen sene çocuk değildin. Geçen sene de bunlar zamanında bizim müslüman kardeslerimize eziyet etti artik almiycam deseydin. Kafanız anca televizyona bakıp çalışıyor. Arastirsaydin canim. Geç kaldin gitti artik senin paraların gidecegi yere.
(992 puan) tarafından
Yazma artık oturup insanların günahını almak kolay geliyor kendi hatalarini görmek zor gelir sus ve git
(992 puan) tarafından
Ayrıca bir müslüman böyle ağzı bozuk olmaz. Çevreni değiştirmeden önce değişime kendinden başla.
tarafından
2 yıldır elhamdülillah evime sokmamaya çalışıyorum. Çocuk yaşımla senden çok daha vicdan sahibiyim demek ki. Günah almak derken? İftira atmıyorum sonuçta değil mi sana yaptığı bir şey söylüyorum

Sana sus dedik susmadın sen yazma
tarafından
Hak eden hakkı verilmeli. Ağzı bozduktan kastın nedir zırlama demem mi ağalma o zaman :-D
(992 puan) tarafından
Tamam canım sizin köyünüz daha büyük:D
(992 puan) tarafından
Müslüman kardeşim bu hakaretlerin öbür dünyada sorulur sana hadi sağlıcakla öpüyorum:)
tarafından
Canım demesen sevinirim tiksinti geldi
(992 puan) tarafından
Tamam canim :)
tarafından
.....................
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende de vardı bir tane 
(7,137 puan) tarafından
özelden yazarmisin