+1 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (1,373 puan) tarafından
Memenin baş kisminda bir kitle hissettim ama meme dokusumu kitlemi tam anlayamadım diğerinde yok sadece ayakta baktığımda elime geliyor ama yatip baktigimda gelmiyor.Neyse randevu aldm ama hep erkek doktorlar var bu konuda biraz cekimserim açıkçası kadın olsa daha rahat olurdum elle muayanemi ediyorlar yoksa cihazami sokuyorlar yaptıran varmı ?

4 Cevaplar

0 oy
(1,942 puan) tarafından
Önce elle muayene ediyor sonra ultrasona sokuyor 
(1,373 puan) tarafından
Anladm yaa kadında yok bu konuda biraz çekiniyorum
(1,942 puan) tarafından
Cekinecek bir durum yok doktor o
(1,373 puan) tarafından
Doktor ama erkek sonuçta insan biraz çekiniyor.Tam meme ucunun altında
-Reklam-
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Canım iki türlü de muayene oluyor yani erkek kadın olması fark etmez ki sonuçta doktor bu 
(1,373 puan) tarafından
Yaa çok cekimserim bu konuda ben hep kadın tercih ederim her konuda daha rahat olurum birde tam uç  kısmında biraz utanırım ya
(1,148 puan) tarafından
Hiç sıkıntı yapma
0 oy
(444 puan) tarafından
Beni önce bayan doktor elle muayene etti sonra utrasyon gibi bir cihazla bakildi onuda erkek doktor yaptı elemedi benim her iki göğsümde de var o kitlelerden bana  kötü bir şey değil sadece dediler adet döneminde ağrı yapiyor bazen 
(1,373 puan) tarafından
Kötü olmamasina sevindm umarım benimde birşey cikamaz ama çekiniyorum elle bakmasndan
0 oy
tarafından
Bende geçen gittim  agri var kol altıma doğru  diye elle bakti önce birsey yok dedi emzryi  bir anda birakmsnz ondan dedi  utrasyon istedi bekliyoruz 
(1,373 puan) tarafından
Tam meme başında olduğu için biraz çekiniyorum kadında yok hep erkek
tarafından
Kadın var mı dikkat etmedim doktr doktrdr ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 225 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu

414,086 soru

12,462,714 cevap

46,791 kullanıcı

Kategoriler