0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (470 puan) tarafından
Sorum yukarda kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(1,668 puan) tarafından
Ben üç dört yıl önce kullandım ama içiyordum bişey mi oluyomus 
(1,668 puan) tarafından
Ben az içerim nurmalde yarim paketi geçmez ama hiç öyle bişey dememusti ya doğum kontrol hapı yani hiç öyle bişey duymadım daha önce iyi gelmiyorsa yarın ara canım Dr u bir akıl mutlaka verir yada belki anca etkisini göreceksin
(470 puan) tarafından
Bu ikinci aya geçtim canım ilk ayda buna benzer oldum 2 gün içmedim kanamam başladı çok uzun sürdü ilaca devam ettiysemde fayda etmedi ikinci aya geçtim şuan daha berbatim yarın konusucam mutlaka mesaj aticam bende normalde az içiyorum en fazla 10 tane doktora da söylemiştim 5 e indir dediyse de yapamıyorum aşırı stresliyim bu ara evde iki çocuk iki gündür başım dönüyor migdem bulanıyor iyi hissetmiyorum birakincada kanamam başlayacak ne yapsam zarardayim keşke sigarayı birakabilsem
(1,668 puan) tarafından
Dr dediyse azalt canım ya bak çok zor biliyorum ama biraz kendini zorla sigara konusunda ne bileyim eğer imkanın varsa al çocukları gezmeye çık oyalan kendine mesela saat kur normalde iki üç saatte bir içiyorsan en az bir saat uzat süreyi böyle böyle hem çok zorlanmazsin hemde azalmış olur
(470 puan) tarafından
Denicem canım benim teşekkür ederim
(1,668 puan) tarafından
Rica ederim kuzum Allah yardımcın olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(11,012 puan) tarafından
Yasmin değil ama başka markayla kullandım. Doktora da sordum. 35 yaş üstü için sıkıntı dedi. Ama ilaçlar bana yaramadı bıraktım
(4,433 puan) tarafından
Uyku mu tutmadı canım son postların hepsinde en son senin yorum var ☺️☺️
(11,012 puan) tarafından
Yaa uyumuştum uyandım midem bulanıyor yatamıyorum. Sıkıntıdan sardım buraya. Sen niye uyumadın bu saatte çocuk mu uyutmadı?
(4,433 puan) tarafından
Ya kıyamam hamilesin bide Allah yardımcın olsun minik adam hasta biraz 2 ye doğru uyudu sonra eşimle biraz bir şeyler izledik çay falan içtik derken o da uyudu bende bu saate kaldım hala gözümde uyku yok iyice uyku düzenim bozuldu resmen her gün bir kaç saat uyuyorum sadece
(11,012 puan) tarafından
Anlamadım ki bu hamilelik niye böyle zor geçiyo. Başım döndü bugün yaa ilk defa baya baya filmlerdeki gibi :)
Geçmiş olsun neyi var? Ne güzel eşle gece vakit geçirebilmek maşallah size. Bi kere bozuldu mu uyku düzeni toplaması zor oluyo. Canını sıkan bişi yok inşallah durduk yere mi değişti düzenin
(4,433 puan) tarafından
Yaa Rabbim kolaylaştırsın insallah canım sağlıkla kucağına al insallah ❤️
Valla öksürüyor diye götürdüm doktora Bi poşet dolusu ilaç buhar falan yazdı :(
Genelde çocuk geç uyuduğu için eşim de uyumuş olur ama nasıl olduysa dün gece biraz oturdu öyle pek vakit geçirmek bizde de yok normalde ☺️
Kendimi bildim bileli zaten geç uyurdum da bu aralar iyice abarttım 4 5 oluyor ki uzanıyorum artık Bi düzene sokamadım valla canım
(11,012 puan) tarafından
Yaa sen bendensin gececi tayfa :) olsun canım arada sırada da olsa yeter yine, hiç yoktan iyidir :) özlem giderirsiniz asdasd
Amin canım bebeğine de şifa versin, demek ilerlemiş ki buhar vermiş. Aman dikkat iş buharlık seviyeye gelince zor oluyor
(4,433 puan) tarafından
Aynen öyle canım bende gündüzden çok gece post okuyorum burada ☺️
Valla aslında sadece geceleri öksürük vardı canım ama doktorumuz saolsun erkenden önlem almak istedi sanırım hırıltısı var biraz ben ilaç yazayım düzenli kullan buhar da yap dedi kalktım hemen buhar makinesi aldım şu küçük taşınabilir olanlardan ama benimki asla yaptırmıyor sadece uyurken yapabiliyorum ya senin buhar için Bi yöntemin var mı canım ya ne yapsam yaptırır sence
(11,012 puan) tarafından
Şimdi senin minnak 19 aylıkmış eski postuna baktım ( utanma emojisi, unutuyorum da ben) canım korkar normaldir ben de uyurken veriyodum o zamanlar. Bi de çizgi film açıp, püskürtmeli uç var onu takar uzaktan artık ne giderse kârdır diye düşünerek verirdim. Sonraki çocuklarda o ucu kaybettik. Mecbur maskeyle hava vercez ufaklık acayip korktu. Eşim, ben ya da abilerine önce maskeyi takıp güldük falan oyunla kandırarak, ufaklığa taktık ardından. Makineden büyükler için de maske çıkıyo ya onunla hava vermediğimiz zamanlarda oyun oynamasına izin verdik. Öyle öyle alıştı. Zorlasa da yine çizgi film desteği aldık. Kucağımda sakinleşirdi havayı da alırdı bi güzel geçen kış :)
(4,433 puan) tarafından
Yaa saol canım benim ☺️❤️
Valla kukuli açtım eşim önce kendine tuttu oyun yaptım falan hiç biri fayda etmedi kuzum ya doktor günde 5 kez dedi 2 kez de başka ilaç tek başına ama ben bi gündüz uykusunda Bi de gece uykusunda tek yapabiliyorum bırakmıyor diye:(
(11,012 puan) tarafından
Rica ederim kuzum ❤ madem hiç bişi işe yaramadı gece uyumuyosun zaten, sen uyumadan önce bi kere daha ver havayı. Ses oluyo benim makinede inşallah seninki daha sessizdir :)
(4,433 puan) tarafından
Uyanır diye korkuma o saatte ellemedim yoksa aklıma gelmedi değil Bi uyandı mı daha sabahlıyoruz bereber çünkü ☺️ bizim makine ufacık sessiz bir şey canım youtubede falan nimo taşınabilir nebülüzatör diye bakabilirsin ufacık bir şey sesi de hiç yok çok şükür ☺️
(11,012 puan) tarafından
Benimki bozulana kadar yenisini düşünmüyorum ama ihtiyaç olursa sorarım tekrar sana :) ses olayına katlanıyoz mecbur. Allah korusun çocuklarımız hasta olmasınlar da gerek olmasın hiç . Senin miniğe de tez zamanda şifa versin Rabbim :*
(4,433 puan) tarafından
Amin amin canım evlatlarımız hep iyi olsunlar inşallah Allah razı olsun ☺️❤️
(11,012 puan) tarafından
Cümlemizden kuzum ❤❤
0 oy
(2,579 puan) tarafından
1 yıldır kullanıyorum bı sıkıntı görmedim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 518 göst.
0 oy
8 cevap 117 göst.