0 oy
206 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,551 puan) tarafından

Bu günlere ulaştiran yüce rabbime hamdu senalar olsun:)) yetti garii artik iki yas sendromunu da jet hiziyla gecîp insani yaşantima kaldigim yerden tüm lüxlerim ile devam etmek istiyorum . Veleddakin amin:) kendime acımayi birakip yenidogan anneline acımaya baslamaya bir basamak daha kaldi hahha:)) saka saka rabbim herkesin yardimcisi olsun

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(7,578 puan) tarafından

En İyi Cevap

Benim kızım ona bir girdi 39 aylık olduk hala çıkamadı gerisini sen hesap et :D

(6,551 puan) tarafından
Yok yok o iki yas sendromu dur :))) gene baya bi insancil yasiyosundur caaaniiimn :)) komple rahatlik 48 ayda. Sana az kalmis tünelin ucu:))
(3,747 puan) tarafından
Ne oluyor o haftalarda benşm oğlanda 18 aylık
(6,551 puan) tarafından
İki yas sendromu oncesi son huysuzluk aglaklil zirlaklik donemi. Artik minik bir insancik oluyor. Artik kendi kafasina gore yasamayi tercih edip inatlasacagi donem gelio ama en azindan neyi meden yaptigini bilir anlarsin kendini ifade eder en azindan az cok iletisim kurmaya baslicak. İh ih ih ih diye gereksiz sacma sapan aglamaz bi derdi varsa cozum yolu bulunur hallolur. Bebek bakmaktan bin kat iyi en azindankendi kendine takilmaya baslar bagimsiz ben bilirm ben yaparim gbi takilacak ama kicimin dibinde degil yapisikliktan kurtulcaz:) memeden kurtulduk bide bezden kurtulsak bakalim yaza nasip
-Reklam-
0 oy
(13,940 puan) tarafından
Neymiş bu iki yaş sendromu herkes ondan bahsediyor 

Allah kolaylık versin hepimize 
(6,551 puan) tarafından
Anlatılmaz yaşanır:)) bebeğim mesela ağladığında kucağına alıyorsun hop hop ZIP sup bir şekilde sus duruyorsun ama iki yaş sendromunda o istemezse aralıksız üç gün beş gün boyunca aglayabilir. kendi canı kendi keyfi bilir normal bir insan gibi yani bilinçli bir şekilde her şeyi yapıyor mesela bir çorap giydirirsin onu giymeyi canı istemez onun için ağlar kendi giymek istediği çorabı giy giymek için saatlerce ağlar kendini yerden yere atar diyelim ki market desin bir çikolata istiyor kendini yerden yere atıp yuvarlanıp yerlerde sürünebilir hiç problem değil çünkü cani  onu yapmak istiyor ya istediğini alıp onun eline koz vereceksin ağlarsan senin her emrine amade olurum mesajını vereceksin ya da çocuğu düzgünce eğitim laf dinleyen söz dinleyen bir İnsancık olmasını sağlayacaksın
(13,940 puan) tarafından
Allahım yaa
Dün AVM'de ikiz kizlar vardı tesadüf annesiyle sohbet ettik o da dert yanıyordu
Ordan aklıma takıldı
17 aylık oldu Defne ya hiç bir atağı yaşamadı bklm iki yaş sendromu nasıl olacak
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Hangi uygulma bu
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Canim hangi uygulama bu
(6,551 puan) tarafından
Uygulama degil atak haftasi hesaplama yaziyorsun googla. Hesapliyir. Com sanirim.  Ben. Hep bu atak haftalarina gore kizimda akil sagligimi korumaya calistim oglanda da ayni sekil
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Hoş gelir yeni sendromlar artık :D
(6,551 puan) tarafından
Gelsin de bitsin artik yaaa canima tak etti artik 4 yasa ulasip kafa dinlemek istiyorum en azindan anasinifina gonderim bes 6 saat sessizlik huzur icinde yaşamak istiyorum
(11,011 puan) tarafından
En beterini 4 yaşta gördüm yalnız ben :D çocuk 180 derece değişmişti. Sessizlik sadece geceleri bulduğum bişe benim :)
(6,551 puan) tarafından
Benim kiz 4 yastan sonra insan olmustu:) umudum 4 yas
(11,011 puan) tarafından
Hadi bakalım ergenliğe kadar kafa rahat sonra :D
0 oy
(3,503 puan) tarafından
2 yaş sendromuna bi girisimiz var bide çıkışımız yok :)
0 oy
tarafından

Biz daha 2 yasa girmeden sendromu fena yaşıyoruz buradan diğer anne adaylarına sesleniyorum tünelin ucu bombok bir yere çıktı gelmeyin kafayı yiyorum artık geçen şişe kapağını aciyorum baya zorlaniyorum gelmiş ver ver verdim benim taklidimi yapıyor off yaa diyor allahim sabır :dizzy:

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 420 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 636 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 614 göst.
0 oy
5 cevap 120 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu