0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (2,935 puan) tarafından
22 haftaya adım atıyoruz ama çocuğun adı yok erkek olacak isim resmen yok çocuğa böyle olupda son zamanlar bulanlar hatta doğurduktan sonra çocuğuna isim bulanlar var mı :) süreç nasıl ilerliyo bitane isime ısınamadım isim buluyom eşim diyo yok güzel değil kestirip atiyo öyle ana baba adı koyma hevesi de yok yani illa babamın adı diyede diretmiyo ama isimde begenmiyo asla 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkek olsaydı miran düşünüyordum ama kızım oldu :)
(2,935 puan) tarafından
Sevmem Miran isminide bende mahir mi koysam acaba diyom sonra kabaca geliyor eşime desem yok diycek kesin
tarafından
Bak hatırlattın onu da düşündüm aslında güzel bi yandanda evet kaba gibi.   Eşim de aşkın olsun diyordu erkek olursa :)
-Reklam-
0 oy
(19,519 puan) tarafından
Aynı biz. Ben bütün kız isimlerini taradim bu uygulamadsn. Sonra beğendiklerimi eşime de gösterdim. O da içlerinden seçti. O şekilde karar verdik
(2,935 puan) tarafından
Televizyondan mi taramadim telefondan mi cevremden mi yok atlas diyom begenmiyo Ekin diyom begenmiyo Yusuf diyom begenmiyo yok kendide şu olsun demiyor adam kız bekliyorduk erkek olunca yamulduk resmen
(19,519 puan) tarafından
Daha var ya. Sen dediğim gibi tüm beğendiklerini yaz bı yere. Onların içinden mecbur birini secsin
0 oy
tarafından
Bir kızım var ismine doğuma 1 ay kala karar verdik :) o dedik olmadı bu dedik olmadı en son karar verdik eşime dedm tamam mıyız hemen oda süs vs yaptırdım ki vazgeçmeyelim diye eheheh
0 oy
(5,334 puan) tarafından
Bizim nişanlıyken belliydi ismi :) isim konusu hic sıkıntı olmadı bizde 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
En beğendiklerinizi yazın kura çekin yada sevdiğiniz birine çektirin :))
0 oy
tarafından
Mahir güzel yeğenimin adı.....

Hamileyim 20 haftalık olduk. Kız bekliyordum erkek olduğu belli olunca Hazar a denk geldik araştırdım anlamı güzel dinen sakıncası yok. Hem geleneksel hem çağdaş hem söylenmesi kolay. Herkese Hazar diyorum eşim kem kum etse de o da kabul ediyor gibi ☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 454 göst.
0 oy
18 cevap 696 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek1921 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,870 göst.
29 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Zarin (141 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Annelikkkkk (119 puan) tarafından soruldu

408,474 soru

12,273,174 cevap

37,665 kullanıcı

Kategoriler

...