Ailevi bir durumumuz var.
Ben bu durum ve kişi ile doğru yola iletmek için yaklaşık 1.5 senedir cebellesiyorum.Durumda içki ,zina ve yalancılık.Defalarca konuştum ,kavga ettim olmadı.
Allah için sabır et ayeti hurmetine 1.5 senedir sabır ediyorum ve o insani kaderine terk etmiyorum.Ne yaptıysam vaz geciremedim.Hocalarla konuşturdum ayetler açıp okuttum, okuttum.Fakat müthiş bir nankörlük icinde.Senin için bunları bunları yaptım gecelere kadar seni bekledim,uykusuzluktan heder oldum gönlüm aç yatmana ermedi bekledim ,üstünü temizledim hasta oldun baktım,üstünde hiç mi hakkım yok dedim ki annesi kadar hakkım vardir.ne yapayım, yapmasaydin cevabını aldim.yeri geldi doğru yola iletmek için uyardigim için bana hakaretler etti ağıza alınmayacak kelimeler kullandı orp. Bile dedi.arkadaslarim dahil bir çok tanıdığım artık uğraşma ne hali varsa görsün diyorlar.Ben bu güne kadar hep uğraştım.artik benim de mecalim kalmadı .Ben de bu dediğim insanı kendi haline bırakırsam biliyorum ve biliyoruz ki sonu hem ahiret hem de dünyalık için iyi değil.Ve şu an sadece onun için cebellesen benim herkes pes edip arkasını birakti.Fakat ben artık kendimden gectigimi onunla uğraşırken kendimi yiprattigimi hissediyordum.Bende 6 sene önce kanser atlattım.su 1.5 senedir öyle olaylar ve sıkıntılar yaşadım ki bu insan yüzünden artık benim de hastalığım stres ile hortlayacak diye korkuyorum.
Ne olur dini bilgisi olan bayanlar bana yardım edin .Allah için sabır et kavramında ki süre ne kadardir.
Ben sürekli Allah katında sabır etmedin denilecek.diye korkuyorum.
Not :eş problemi filan değil aile bireyi.