0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu aralar içimde garip bir his var ölecek gibi hissediyorum kendimi mesela salça yaptık 1 ay önce kendi kendime dedim yaptık ama bakalım yemek nasip olacak mı birde kötü hissediyorum kendimi ne namaz ne bı ibadet

Galiba birazda Gazze de bu halde olduğu için

Sizin de oluyor mu arada böyle hisler

3 Cevaplar

0 oy
(2,482 puan) tarafından
Depremdi yangındı saldırıydı derken bu hallere girmemiz çok normal. Zaten olması gereken de bu aslında yani yarın ölecekmişiz gibi yaşamamız bir yönden bize çok kazanç verir ancak alıp götürdükleri de olur. Hiç ölmeyecek gibi de hayat dolu neşeli olman lazım. Bu seni söndürmesin
tarafından
Çok doğru söyledin
-Reklam-
0 oy
(17,701 puan) tarafından

Benim de sanki her an deprem olacakmış gibi his var içimde. Hatta bazen böyle oturup deprem olmasını bekliyorum yani aha şimdi deprem olacak da kaçış planı yapıyorum :ermm:

tarafından
Özelikle su 6 Şubat depremi hepimizi yıktı
(17,701 puan) tarafından
Ondan sonra öyle oldu bana zaten
0 oy
tarafından
Bende her an bişey olacakmış gibi hissediyorum zaten rüyada gördüm polis felan ne bileyim son günlerim kalmış hissediyorum hiç lezzet alamıyorum hayattan,, gazzeye desen çok üzülüyorum ağlıyorum gözüm görmüyor görmek istemiyorum olanları offffffff 
tarafından
Allah İsrailli de destek verenleri de kahretsin yok etsin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 636 göst.
10 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sesizsesiz1234 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.

Kategoriler

1,438,184 soru

23,645,907 cevap

308,203 kullanıcı

...