Parasının olduğunu biliyosam para at derim hesabıma atar dışarı çıkıcaksam yarın şuraya gidicem para verirmisin derim verir veya işte ne biliyim bişey alınması lazım para verirmisin derim hesabıma atar o şekilde öyle her ay felan düzenli harçlık veya para vermez ihtiyaç halinde isterim verir NOT:MAŞALLAH SUBHANALLAH
Evin ihtiyaçlarını alır faturaları öder pazar market yaparız ayriyeten iki üç güne bir sorar evde bişey eksik mi diye eksikse söylerim Çocuğun ihtiyaçları varsa söylerim alırız Benim bi ihtiyacım varsa söylerim alırız Onun dışında hastaneye gitsem para bırakır Günlük ekmek parası bırakır Bazen beğendiğim bir şey olur söylerim alırız Bende de şöyle bir huy var elbise alacam ekmek alacam meyve alacam falan derim para alırım ama harcamaya kıyamam hesabıma atarım. Geçen param birikmişti eşimden gizli çeyrek aldim bu ay bi tane daha alacam
Bir an birisi vardı ya burada o sandım post sahibini ama o kişinin de adını unuttum. Neydi la kocasının donunun arasının ıslandığı meşhur şahıs
1,492,925 soru
24,393,341 cevap
349,463 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın