Ben doğum yapdim dava acdim bebegim 3 aylıkken babayla görüş günleri cikdi baba kavgacı kufurci pisliğin önde gideni evimin orda park vardı ailemle birlikde görüş saatinde parkta oluyodum babası 2 saatlik yoldan geliyordu çocuğu alıp rol yapıyordu asla asla ama yanımdan alıp bir yere goturemedi sadece arabasına biniyordu oda ben ordaydom asla yanından ayrılmadım çocuğumun, 1,30 yaşında oğlum biz Ağustos ayında elaziga taşındık kiramiza zam yapıldı goruş saatleri 13.00 17,00 oldu kendisi İstanbul'da ben elazigdayim goruşlere gelmiyor 1,5 aydır görüntülü aramıyor sessiz sakin duruyor supelendim adamdan normalde sürekli mesj atar tehdit eder smdi sustu , yanın demem o ki sende goruşlerde çocuğunu asla birakma çok ısrar ederse git adliyeye çocuk görüşme yerleri var ama dilekçe vermen lazım iyice öğren onu, orda daha güvenli.olur ne sen o adamı gorcen nede o seni ama çocuğu görüş bitene kadar goremiycen ihtiyaçlarında yada çok aglarsa pskolok sana getirir görüş saatleri kacdan kaça kadar senin cnm , arasıdır bak uzman pskolok.araciligi.ile.cocugu görürse sende rahatlarsın alip gitme şansı yok