0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından
Bebeğim daha ufak ben babasının yanımda çocuğu görmesini istiyorum göstermeme değil alıp götürmesini engellemek istiyorum bunun bir cezası var mıdır acaba ? Baştan görüş günleri belirtilirken anne gözetiminde notu düşülmemiş. Bilgisi olan var mı

4 Cevaplar

0 oy
(11,925 puan) tarafından
Yaş kaç canim
(11,925 puan) tarafından
Ha sana birşey diyim ki inşallah ağlar.diger mahkemede bunu gösterip hemen anne gözetiminde kararı cikartilir
(257 puan) tarafından
Ben nasıl kanıtlayacam ağladığını peki. Ya da vermesem direkt gidip şikayet etse direkt ceza mı yerim yoksa sorarlar mı niye vermedin diye. En azından orda açıklama yaparım ağlayan bir çocuk vs diye ne var ne yok anlatırım
(11,925 puan) tarafından
Canım kanitlamana gerek yok o kadar da.
(257 puan) tarafından
O kadar çıkmazdayım ki :(
(11,925 puan) tarafından
Seni anlıyorum
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Cezası varmı bilmem ama çocuğu bırakma alıp götürme ihtimali her zaman var
(257 puan) tarafından
Ben de ondan korkuyorum ailesinin zarar vermesinden de korkuyorum sağlıklı insanlar değiller napacağımı bilmiyorum
0 oy
(454 puan) tarafından
Bunun bilgisini alabileceğin bir yer yok mu arasan emziriyorum falan desen . Bir şey yapmasalar bile cocuk alışık değilse yabancılık çeker dediğin gibi önce bi kendine alıştırsın bari 
(257 puan) tarafından
Avukat birine sormuş arkadaşım o da demişki baştan anne gözetiminde diye not düşülmediği için alıp götürebilir. Dedim en alaka ya ben bunu bilemezdim ki avukatın ya da hakimin söylemesi lazımdı kırk kere mi boşandım sanki.
0 oy
(472 puan) tarafından
Ben doğum yapdim dava acdim bebegim 3 aylıkken babayla görüş günleri cikdi baba kavgacı kufurci pisliğin önde gideni evimin orda park vardı ailemle birlikde görüş saatinde parkta oluyodum babası 2 saatlik yoldan geliyordu çocuğu alıp rol yapıyordu asla asla ama yanımdan alıp bir yere goturemedi sadece  arabasına biniyordu oda ben ordaydom asla yanından ayrılmadım çocuğumun, 1,30 yaşında oğlum biz Ağustos ayında elaziga taşındık kiramiza zam yapıldı goruş saatleri 13.00  17,00 oldu kendisi İstanbul'da ben elazigdayim goruşlere gelmiyor 1,5 aydır görüntülü aramıyor sessiz sakin duruyor supelendim adamdan normalde sürekli mesj atar tehdit eder smdi sustu , yanın demem o ki sende goruşlerde çocuğunu asla birakma çok ısrar ederse git adliyeye çocuk görüşme yerleri var ama dilekçe vermen lazım iyice öğren onu, orda daha güvenli.olur ne sen o adamı gorcen nede o seni ama çocuğu görüş bitene kadar goremiycen ihtiyaçlarında yada çok aglarsa pskolok sana getirir görüş saatleri kacdan kaça kadar senin cnm ,  arasıdır bak uzman pskolok.araciligi.ile.cocugu görürse sende rahatlarsın alip gitme şansı yok
(472 puan) tarafından
Bilseydin eklerdin dediğim gbi yanindan ayrılma çocuğun bilseydin tabiki yapardn
(257 puan) tarafından
Diyelim ki inada bindirdi alıp götürcem diye ben de hiç göstermedim bana ne gibi bir cezası olur kimi hapis cezası diyor kimi hiçbişey olmaz sadece polisle gelir diyor sizin bilginiz var mı
(472 puan) tarafından
Bilgim yok ama hapis cezası hemen olmaz çünkü sen çocuğunu gösteriyorsun, inada bindirirse sende polisi ara çocuk küçük alıp götürüyor biseyler dersn ama dediğim gibi git adliyeye dilekçe ver yada avukat yapsın çocuk goruşleri uzman pedagog aracılığıyla olsun daha güvenli olur mesela çocuğu alıp gidemez onlar babayla bı odada  olacak sende orda beklicen pskolok çocuğu senden alçak babaya vercek, babadan alçak sana vercek emin ol bu daha güvenli
(257 puan) tarafından
Adliyeye gideceğim teşekkir ederim çok sağolun
(472 puan) tarafından
Rica ederm

İlgili sorular

0 oy
64 cevap 1,453 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 0234_sevim. (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
62 cevap 2,408 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (2,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 262 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde tirilice (75 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,860 cevap

45,168 kullanıcı

Kategoriler

...