0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,407 puan) tarafından
Kızlar hastaneye gittim kardiyoloji doktoru vardı bana kalbimin sol kapakçığında doğuştan çökme olduğunu söyledi ultrasonla bakıp bu doktor kardiyoloji yoğun bakım doktoruydu çok tempo olmayacak ve çarpıntı yaşıyordum onun için sana ilaç vericem dedi çarpıntının nedenide bundan dolayı dedi ama bunla kalmayalım buranın profösör doktoru var onada gösterelim dedi öğleden sonra gel dedi gittim dedi profösör gitti yarın sen ona randevusuz gel gittiğim yerde devlet hastanesi tamam dedim neyse baktım randevu yok randevusuz demesinin nedenide para verip randevusuz bakmakmış sonra araştırdık 375 tl para istiyor bende dedim acaba bana tuzak mı kurdular hastasın diyip yoksa doğruda parayı versem mi acaba ya da 12 gün daha bekleyip farklı hastaneye iyi bir kalp doktoruna gidicem sizce kızlar napsam bilemedim? 

2 Cevaplar

0 oy
(435 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun insllah önemli bişey yoktur randevüsuz bakıpta rüşvet ben olsam kesinlikle şikayet ederdim
(435 puan) tarafından
Randevü al başka haztebey git bence yada şikayet et randevüsüz baktır kendine orda
(1,407 puan) tarafından
Canım aradık randevu almadan para usulü çalışıyorlarmış
(435 puan) tarafından
Hastenemi size böyle bilgi verdi İlk defa devlette böyle birşey duyuyorum
(5,471 puan) tarafından
10 senedir falan var bu olay. Rüşvet değil. Öğretim üyesi farkı diye geçiyor
-Reklam-
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Ne alaka canım 375tl için niye böyle bir şey desin ki. Çok bir para değil ki şu zamanda. Ben olsam kesin giderim sağlığından önemli değil ki.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde esratrn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 825 göst.
16 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde gulistaN18 (2,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 41 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,691 soru

12,156,455 cevap

36,593 kullanıcı

...