0 oy
323 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (320 puan) tarafından
Kızlar en ucuz diye Bi uyğulama var sırf bebek kıyafeti satan Bi uyğulama daha önce hiç ordan alışveriş yapanınız oldu mu? (şimdiden teşekkürler ballar♥️

3 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
Enucuz bebek marketse ben aldım cnm bana gelenler güzeldi 
(320 puan) tarafından
Valla enucuz yazıyor kuzum yani yeri felan nasıl ben yeni doğan kızıma alıcam tam bedenine ğöre geliyor mu özellikle 1 yıkamada hemen eyilip büyülüyor mu:/
-Reklam-
0 oy
tarafından

En ucuz bebek market mi diyorsun kuzum :happy:

(320 puan) tarafından
Evet kuzum çetenin üyesi gelmiş hele bir çay çek:D
tarafından
Ben yarısını ordan aldım cnm kaliteliydi kargo da hiç sorun yaşamadım tam zaminda geldi :)
tarafından
Benimki demli olsun canım :D
(320 puan) tarafından
1 yıkamada hemen ğidiyor mu canım bide kanğurusu nasıl kanğuruda alıcamda ordan:) benim çetemin üyesi açım çay içemez zaten:DD
tarafından
Yok cnm ben yıkadım utuledim hastane çantamı hazirladim hiç birşey olmadı ama kanguruyu bilmiyorum ben almadım zaten benimki ocağa denk geliyor gerek duymadım o yüzden :) çetenin diğer üyesi nerde görünmüyor ortada :D
(320 puan) tarafından
Ya benimkide Nisan sonu mayıs başına denk geliyorda taşımak için olmaz mı
tarafından
Alsan da çok kullanmasın zatten cnm doğumdan sonra cikamsin dışarı havada soğuk olur zatten ama yine de sen bilirsin benimki Ocak ya doğumdan sonra çıkmam zatten hava soğuk olacgi için gezdieremem de ondan gerek bulmadım ama sana kalmış bişey. Kuzenlerim falan aldı bir iki defa anca kulandi :)
(320 puan) tarafından
Boşver ozman almam ya:/
tarafından
Zatten bebek arabsi falan kulanancan canım ona 50 60 vereceğine bebise başka bişey al derim :))
(320 puan) tarafından
Aynen kuzum eşim illa alalım dedi dedim alalım 35 liraydı işte enucuzda sonra Bi bebek arabasına annemler 900 veriyor onu kullanırım hiç olmazsa:)
tarafından
Bence de canım daha mantıklı :)
(320 puan) tarafından
Aynen kuzum bizim diğer hatun nerde birbirimizi unutmayalım bak sakın dedi o bizi unuttu:)
tarafından
Bilmiyorum canım görmedim ben ortadan koyboldu :D
(320 puan) tarafından
Gelir belki birazdan:)
tarafından
Bekliyelim belki gelir :)
0 oy
tarafından
Ben cok sey aldim aldim guzel canm guvenilir
(320 puan) tarafından
Tamam kuzum çok teşekkürler kanğuru aldın mı peki sen:)
tarafından
Yok canm almadim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 516 göst.
1 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde zehraTekin (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 457 göst.
8 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde gulistaN18 (2,212 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde Yuska (54 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 308 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu

403,843 soru

12,098,325 cevap

36,407 kullanıcı

...