0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çocuklardan dolayı evde bakarım dedim.Yarım gün bakılacak.Sizi sonra ararız dedi kapattı.Net cevap yok nasıl ikna edebilirim? 



Birde referans sordu bu referansı kim çıkardı? Eskiden referans olmadan iş buluyordum şimdi bulamıyorum??

7 Cevaplar

+2 oy
(1,554 puan) tarafından
Cocugunu birakacagin insandan tabiki referans istersin, her işte referans istenir degil ki can teslim edeceksin. Cok normal bence.
(1,618 puan) tarafından
Tek çocuk onların ya çalışanların çocuğuna bu gözle bakıyorlar iste. Kendisi isteyen rastgele birine emanet etsin çocuğunu.
(3,895 puan) tarafından
Ben paketleme yaşlı bakımı işi yaptım bebek bakımını ilk kez yapacağım ve bu bebek bakımı için kaçıncı başvurum hepsinde referans sordular.
(1,554 puan) tarafından
Sorarlar, adam sana bebegini birakacak, onceden kime bakmissin onlar memnun mu bir onceki isinden neden ayrildin ben de olsam didik didik ederim. Uzerine bir de kamera takarim. Senle alakali degil ama devir kotu. Sana cocugunu emanet edecek ne sorsa hakli yani.
-Reklam-
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Sizi tanimadogi için olabilir mi acaba 
(3,895 puan) tarafından
Evet aynen aynı yerde oturuyoruz yeni taşınmışlar.
0 oy
(15,976 puan) tarafından
Sizi tanımadığı için kabul etmemesi çok normal hatta belki evlerinde kamera bile vardır.. ablam da yatılı bakıcılık yaptı evde kameralar vardı sürekli izleniyorlardi
(3,895 puan) tarafından
Aynen olabilir.
0 oy
(13,034 puan) tarafından
Yani hiç tanımadığım birine çocuğumu emanet edeceğim bir de evine bırakacağım tabiki sorgulayacak benim oğlumun da evinde bakan bakıcısı var ama ablayı tanıyorum tanıdık tavsiyesi ile görüştük sonra bakıcılığa başladı hiç tanımadığım birine bırakıyor olsaydım bende evime çağırıp kamera koyardım canini emanet ediyor kolay değil 
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Edemezsin bende kendi evimde bakılsın isterim çocuğa ve yaşıt olunca oyuncak kavgasi o bu çok olur şahsen ben birinci dereceden akrabam dışında kimseye o konuda kendi çocuğu ile ayrım yapıp yapmayacağına emin olamam kendi evim içinde geçerli baktırmak için kimseyi bulamazsa anca o zaman döner 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Benim kızıma da bakıcı bakıyor ve sizin durumunuzda çok teklif geldi direkt reddettim. Kesinlikle kabul edileceğini sanmıyorum. Niye tutup insan sizin evinize çocuğunu göndersin. Çocuğa her gün o kadar kıyafet falan mı taşıyacak birinci etken bu. Sizin evinize giren çıkan her ne kadar sizin tanidiginiz da olsa siz de olsanız yabancı birinin evinde çocuğunuz kalsın istemezsiniz. Ayrıca da bakılacak çocukla aynı yaşıt çocuğunuz olması da sıkıntı. Açıkçası ben sizin gibi teklif getirenlere sinir oluyorum çünkü benim düzenim bozulmasin gelsin eve diğer çocuk da oyalansin kafası. Sizin çocuğunuz sizi o çocuktan kiskanmayacak mı, ikisi anlasacak mi kavga falan etmeyecek mi? Oturduğum yerden para kazanayım diye lütfen başkalarının çocuğuna kenarda gelsin oyalansin gözüyle bakmayın.
(3,895 puan) tarafından
Evet benim çocuğumla onun çocuğu aynı yaşta cinsiyetleri de aynı bu yüzden anlaşırlar diye düşündüm.Üstelik haftada ucygun sorun olmaz diye düşünüyorum.Kıyafet konusu dediğiniz gibi sıkıntı olabilir.
(1,618 puan) tarafından
Anlasacaklarinin garantisi yok ve siz ister istemez kendi çocuğunuza öncelik vereceksiniz. Karda kışta da kimse çocuğu sabahın köründe uyandırıp başka yere götürmek istemez doğal olarak
0 oy
(10,356 puan) tarafından
Çocuk bırakacak tabi ki referans soracak. Bir de ben açıkçası asla yaşıtı çocuğu olan eve yavrumu bırakmam benim de vardı bakıcı evine bıraktım ama kızı lise son sınıftaydı diğer kızı da ortaokul. Ve referans ile tanıştık. 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 874 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 12345ebe (776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 490 göst.
0 oy
30 cevap 580 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 317 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

379,739 soru

11,368,008 cevap

34,849 kullanıcı

...