0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar çok özür dilerim utanaroa soruyorum hamileyim 23.1oldum bebeğim hep assagida tekmelerini orda hissediyorum o denli assagida ihtiyaç için gittiğimde sanki doğuracak gibi ağrım oluyor kalkınca duruyor ne zaman yukariya çıkar 

İkinci sorumda doğum eş ve çocuk için 

Kalacak oda veriliyormu doğum hanedeb çıkınca oğlum bana çok düşkün eşim izub verirlerse oda ayarlayalım parası neyse veririz diyor bilginiz varsa çok sevinirim  

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

2 Cevaplar

0 oy
(16,485 puan) tarafından
Bebek aşağıda ise zor yukarı çıkar benim kız öyleydi hep aşağıda idi kasıklarım agrirdi resmen 

Doğumdan sonra odaya gelebilir oğlun ama devlette eşine pek izm vermezler özelde ayrı tabi 
tarafından
Devlette oda tutamaz klmi para ile
tarafından
Benimkide kız canın hep assagida
(16,485 puan) tarafından
Kızlar asagids oluyor demek ki ☺️ devlette olmaz sanmam ya
tarafından
Ay hiç iyi demedin canım benim
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Devletse oda şansı yok canm öyle bir imkan sunmazlar eşini de o kata kolay kolay sokmazlar hele çocuğu asla anca görüş saatinde sonra hemen kızıyorlar 
tarafından
Anladint Van'ın hayirlsii olsun ne diyim
(16,485 puan) tarafından
Çocuğa bişey demiyorlar ya oğlum dogumdan sonra geldi odama tolerans tanırlar kimse yoksa
(2,935 puan) tarafından
Bnm doğum yaptığımda çocuğum yoktu da yanımdaki kadının işte geldi öğlen vakti ziyaret saatinde sonra hemen cikardilarr burası kadın doğum katı süre doldu diye
tarafından
Ya inşallah canım tekli oda olsa oda yeter biz tek parasısa verelim diyoruz normal olcak zaten de çocuk hiç durmuyor eşim bı denedi uyutamadi yemek yediremedi çok zor ağlıyor eşim ben bakarım sen endişe etme diyor ama biliyorum çok uzulecekler
(2,935 puan) tarafından
Yok kuzum ya benm eşim sağlıkçı olduğu halde bizde rica ettik o sancı cekerkendi anda odada tektim sonra doğumdan sonra ikili odaya aldılar sakın olursa belki şansına ama bende böyle olmuştu bende smdi geride kızımı bırakıp gideceğim
tarafından
Hayırlısı canım ozaman ne diim ki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 233 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
+1 oy
6 cevap 268 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.