Kızlar kaynımın şımarık terbıyesiz oğlu üç yaşında sürekli bize gelip kızımı dovuyor annesi yolluyor ki annesiyle de konuşmuyorum zaten her neyse annesi kapıyı açıp açıp yolluyor benim ıkı çocuğum var kendi çocuğuma zor bakıyorum bırde üstüne ev temızlık yemek vs akşamı zor ediyorum bi ara kadın sapıttı günde üç defa bana yolluyordu küçük bebeğim var zile öyle basıyor ki ınsanın ödü kopuyo bu sebepten esımle çok tartıştık görümcem ve kaynanamda benden taraftı esıme kızdılar kaynanam yollama dedi eltime kızdı görümcem gelirse açma yenge dedi senin küçük çocukların var dedi neyse sonra gondermemeye başladı ama çocuğu kaynanama salıyordu ordan yıne bıze gelmeye calısıyordu ben açmadım yine akşamları bazen esımle çıkıyordu ısten gelınce bende esıme kazdım anlayıssızsın akşama kadar çocuklarla uğraşıyorum yine tepeme çocuk getırıyorsun dıye çocuğu almadıkça cocuk benı esıme sıkayet edıyor kapıdan girince eşimde kızdı olabılır cocuk uyuyordur bişey yapıyordur açmamıştır eltımee göya çocuğa vurmuş sıkayet etmesın diye ama bunların tek suçlusu o ben kapıyı acıpta kızım git yengene demedıkten sonra o nereye güdecek birde eşimle kaynımın yanında kendını iyi göstermek esım ıse giderken çocukları yanında götürüyor ağlıyorlar diye eltımde benim kız için gelsin oğlumla oynasın diyor esımle kaynım ıse gıttrıkten beş dakka sonra geri yolluyor Neyse az önce geldi yıne almadım hastayım sonra gel dedim yöne esım geldi ve ıse gitti yine sıkayet etti esımde sınırlı bı sekılde kapıyı açmıyorsa sende gıtmeyeceksın dedi acaba bana mı bu sınırı yoksa çocuktan mı bıktı