Millet sana yüklenmişte başlarına gelse ne düşünüp ne yaşarlar acaba gerçekten boş klavyede sallamak ne komik
Ne kadar güzel şov yapıyorsunuz peki ben size bı örnek vereyım kadın benı sevmıyor bakamıyor çocuğuna yolluyor çocuk kızımın topunu araklıyor sonra annesi bana kafasına göre sınırlenıp kızımın topunu bodruma pisliğin içine atıyor ve çocuk bunu bana esımın yanında söylüyor kim kin güdüyor acaba boş yorum yapmayın çocuk öyle böyle değil kapıyı açmıyorum anama bıle sovuyor normal bı çocuk mu sence ben evı tam topluyorum çocukları düzene sokup uyutuyorum tam kendime evime vaktı ayırcam bı zıle basıyor ödünüz kopar hanımefendı ben tuvalete bile zor görüyorum bırı 26 biri 12 aylık bebeğim var kim daha zor durumda tartışmayalım ıstersenız bırde bunlara gurbette gelın olmak kocayla tartışma vs hayat stresi ekonomik şartlar duygusallık ekleyın bu yorumu başa da sabıtleyecem herkes anlasın nasıl zor durumda olduğumu
Kimse tecrübe etmediği konuda boş yapmasın. Yazılanları okudum da dövüş seyirciye kolay gelir, bu çok net.
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın