0 oy
118 göst.
Aile kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar size Sorum şu Ben 2020 yılında nisan ayında evlendim evlendiğimden beri de Ramazan ayları iftar olsun sahuru olsun Eşimin ailesi ile yapıyoruz Eşimin babası Şeker hastası 73 yaşında Kayınvalidem ise 68 yaşında kayın babam tutamıyordu o zamanlar sırf Kayınvalidem yalnız iftar sahur yapmasın diye yanına iniyorduk ama geçen sene Kayınbabam da tutmaya başladı çok şükür ve ben artık Kendi evimde iftarımı yapmak istiyorum ve hamileyim ve bir çocuğum var Eşimle baş başa yapmak istiyorum artık Yani beş parmağın biri geçmemiştir iftar ve sahurumuz ve bunlara Ben mi demeliyim Sizce Biz bu sene artık sizinle yapmayacağız yoksa eşim mi desin Geçenlerde muhabbeti oldu eşimle benim aramda Ben artık iftarımı sahurumu ailenle birlikte yapmak istemiyorum baş başa yapmak istiyorum olsun ailemle yapalım filan dedi Sen çok yapmak istiyorsan yapabilirsin dedim ama ben yapmayacağım bundan sonra dedim çünkü geçen sene ben peyriz yapıyordum Ramazan'da benim aileme iftara çağırdım kendi evime Onlar geliyor diye alışveriş falan da yaptım çünkü evimde hiçbir şey yoktu neredeyse birkaç bir abur cubur falan da aldım oğlumla bana kayınbabam fişi görmüş Peyriz yapanları da gördük hep abur cubur almışsınız gibisinden laflar etti ve lokmalarının sayıldığını hissettim ve benim çok zoruma gitti yani ben babamın evinde bolluk içinde yaşamışım burada da var ama böyle göze batmak çok zoruma gitti Sizce ne yapmalıyım ramazanın kadir gecesi doğum yapacağım Allâh izin verirse bana dua edin olur mu 

1 cevap

0 oy
(3,072 puan) tarafından
Ben bir sene onlarla tutum köyde yazın beraberdik diye kayın perderle ben tutuyordum tek snraki sene evimde tuttum kaç senedir de öyledir bn tek tutarım esimde tutmaz sahurumu yer yatarım , her sene misaflr cagirirdim giderdim bu sene gitmedim de cagirmadim da hamileydim bir çocuğumda var 
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

405,809 soru

12,161,450 cevap

36,605 kullanıcı

...