Kizlar kısaca yazmaya caliscam burda aktif biriyim kendimi rezil etmek istemedim yeni hesap açtım ne yapicam bilmiyorum . Kardeşlerim eve kedi getirmişler annem evde iş yapamaz psikolojikmen rahatsız yapamıyor is güç. Bu evin üstüne birde kendi getirdiler odanın birine kokudan girilmiyormus babam aradı beni ben bunlarla ne yapicam kizim diye dert yandı ben kedili evde yemek yiyemem yatamam huylaniyorum . En son gittiğimde bir gün kalamadım nefesim daraldı uyuyamadım. Ya kendi evinin işini yapsalar evet kediye baksınlar temiz temiz ama ev işi yapmazlar o dağınıklığını kırın üstüne birde kendi sokmuşlar babam isyanlarda kiz kardeşim ağlıyormuş kedi gidecek diye madem öyle temizliği yap kimse sesini çıkarmasın ne yaptıysam vazgeçilmezim annem tutturdu gel diye kediyi çıkarırsanız gelirim şehir dışındalar bugün dedi kedi evde kalacak iyileş gelin bende dedim kedi ordaysa ben gelemem. Yatamam yemek yiyemem. Oda dedi tamam bende seninle konuşmam dedi bende tamam dedim . Ne yapicam boyle babam durumdan çok rahatsız haksız değil çünkü evi pislik goturuyor annem yemek yapmıyor is yapmıyor psikolojikmen rahatsızlığı var ama deli gibi lif örer aksama kadar . Babam da tam tersi o kadar titiz bir insan ki adam resmen bana dert yandı annemin kiri yüzünden eşimle doğru dürüst oraya gidemem gitsem rezil oluyorum ben tam tersi çok titiz biriyim sanırım bunun nedeni de annem . Esim der annen kirli savunmaya geçiyorum ama ne kadar savunabilir her sey ortada bu durumdan o kadar utanıyorum ki evet annemin ki bir hastalık ama dışarıdan gören demiyor hasta annem çok genç çünkü. Ama kimseye anlatamıyorum. Küçükken hep ağlardım neden benim annem başkasının annesi gibi değil neden okuldan gelince önüme yemek konmaz yatağım toplu olmaz. 6. Sınıfa gidiyordum okuldan gelirdim kahvaltı sofrası yerde olurdu. Yatak yerde olurdu akşam ki bulasik yıkanmak kalırdı. Bu zamana kadar kimseye anlatamadığım şeyler var ben evlenecekken babam dedi ki sen bizi böyle bırakıp nasıl gidiceksin çünkü bütün işi ben yapardım küçücuk halimle . Ama şimdi lise 1 e giden kız kardeşim kedi sevdasına b.kun içinde yasattiriyo evdekileri. Ben utanıp gidemiyorum anamın evine kimseyi davet edemiyorum oraya . Ben ne yapicam bilmiyorum dua ediyorum hep ama birturlu düzelmedi kardeşlerime üzülüyorum babama üzülüyorum anneme üzülüyorum sonuçta onunda bir suçu yok hastalık bu. Çocukların camasi yıkanmaz. Erkek kardeşim üni okumaya bana geldi kaldı cocuk bana sarılıp duruyordu çamaşırı zamanında yıkanıyor katlaniyo diye abla benim eşimde senin gibi olsun diyordu garibim....