0 oy
102 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (537 puan) tarafından
Poğaça yapıyorum fırından çıkıyor yumuşak iyi güzel ama ondan sonraki gün sert oluyor ve elimde ufalaniyir tepsi mayasida yapıyorum 1 saatte mayalanmayada bırakıyorum nerde yanlış yapıyorum lutfeeen yardimm 

6 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Hamur yumuşak olması lazım canım normalinden Bi tık bile sert olsa olur bide fırındanda kaynaklanabılır 
-Reklam-
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Ben hamurunu yumuşak tutuyorum e le yapışıyor.  Gayet güzel oluyor dolaba bile koyuyorum  çıkardığımda hiç utanma felan olmuyor ne katıyorsun hamuruna  malzemeleri n neler
(537 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
(5,184 puan) tarafından
Hamuru çok yumuşak yoğurman lazım ele yapışan ,sonra yumuşacık oluyor öyle de kalıyor 
(537 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
(9,043 puan) tarafından
Hamur bir tık cıvık olsun hafif ele yapişan bir hamur olsun o zaman sertleşmiyo
(537 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
(710 puan) tarafından
Benim de hwpoyle hiç yumuşak kalmıyor sorun firindan bencebaska fırınlarda denedim onlarınki yumuşak oldu kendi evimde yaptigim olmuyo fırındam kaynaklanıyor büyük ihtimalle 
(537 puan) tarafından
Sence nasıl bir sorun olabilir
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Mayasını fazla koyarsan da sıcakken yumuşak soguyunca sert olur haberin olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
1 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
1 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 133 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
16 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylanur (396 puan) tarafından soruldu

382,161 soru

11,442,259 cevap

35,012 kullanıcı

...