0 oy
137 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar ya bebeğim sürekli ama surekli pacamda ve bağıra bağıra aglıyor 7 24 böyle parka göturuyorum butun cocuklar oynuyor kosuyor egleniyor benimki pacamdan tutmuş ağlıyor gel diyorum kaydıraga koyuyorum ınınce gene yapısıp aglıyor kosup oynamıyor asla neden böyle bir cocuk oldu napsam duzelir gecen parkta gene merdiven de aglıyordu gelip gecen cocuklar oğluma deli deli diyip durdular çok zoruma gidiyor hep farklı parka giidyorum belkş onu sevmedi diye napsam düzelir doktor egştim ver surekli akranlarıyla oynasın dedi ama asla oynamaz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilemedim canim ya benim kızım normalde de çok insan canlısı parka gidince de büyük küçük demeden hemen çocukların yanlarına gidiyor bazen bebek arabasinda oturup onları izlemek bile hoşuna gidiyor 
-Reklam-
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Çocuğun kaç yaşında? Benimki bir dönem parkı çok severken şuan senin dediğin gibi. Yaşıtlarıyla da oyun oynamıyor. Çünkü benim çocuğumun eğlence şekli farklı. Örneğin bizimki harfleri öğrenmeyi, sayıları öğrenmeyi seviyor, puzzle vs, gezegenler ilgisini çekiyor mesela. Ama parktaki diğer çocuklar scooter seviyor. İlgi alanları uyuşmadığı için de ilgilenmiyor. Sık sık götürüyorum ama tamamen bireysel zevkiyle alakalı çocuğumun. 27 aylık
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Tek başına büyüyorsa akran iletişimi lazım doktorun dediği gibi. 
0 oy
tarafından
Kac yasinda canm
0 oy
(2,225 puan) tarafından
18 aylık daha yeni alıştı parka çocuklarla oynamaya 

İnşallah böyle devam eder :D 

Salıncağa binmezdi ağlardı bindirince 

Ama hala biri dokunsa sevmek istese istemiyor :D 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ayrılık kaygısı yasıyo olabılır. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 196 göst.
21 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
0 oy
11 cevap 512 göst.
24 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 363 göst.
16 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Rabia celik (775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,679 soru

24,404,286 cevap

350,381 kullanıcı

...