0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından

kızlar bebeğime mama yapıyodum ağladığı için kucağıma almak zorunda kaldım suyu ısıttığım cezve eline deydi fazla hareket ettiği için kendimi o kadar kötü hissediyorum ki hemen soğuk suya tuttum sonrasında temiz bi bezle soğuk kompres yaptım şimdide silverdin kremden az bir şey sürdüm uyutmaya çalıştım uyudu ama böyle kızarıklık kaldı nasıl geçirebilirim uyandıktan sonra acımaya devam edermi acaba çok üzülüyorum ya

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyyy kurban olsunlar ellerine yaaa yazık minnacık elleri nasıl yanmış geçmiş olsun 

Yoğurt varsa çok az sür aciyida alır kızarıklığı da alır yoğurdu sür kurusun öyle sabaha kadar kalsın 
(674 puan) tarafından
mama yaparken suyu çok az ısıtıyoruz sadece biliyosunuz cezve kaynar değildi ama daha 2 bucuk aylık teni hassas hemen kızardı işte:( teşekkür ederim inşallah geçirir
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Silverdin iyi gelir canim onu sür ama suya tutma su toplamasin
(674 puan) tarafından
sadece bi kere suya tuttum bilmiyordum inşallah toplamaz silverdin sürdüm uyandı şuan ama ağlamıyor canı acısa ağlardı heralde inşallah acısını almıştır
(1,224 puan) tarafından
Alır canım benim elime kaynar su döküldü su tuttum diye su topladi silverdin ile iz kalmadı acısını aldı acısa uyumaz zaten yumuk ellerinden öpeyim kuzuyu
0 oy
(5,413 puan) tarafından
Varsa kantaron. Bir de ben şöyle birşey aldım. Kendi yanıklarına dahi sürüyorum. Hemen acısını alıyor hiç su toplanıyor çok çabuk iyileşiyor. Çocuğun morarmalarına işte böyle yanmalara çizilmelere falan hemen sürüyorum hemmen geçiyor

https://ty.gl/kjitwtk9tf

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 146 göst.
0 oy
21 cevap 476 göst.
4 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,707 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,355 soru

24,428,753 cevap

352,300 kullanıcı

...