0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Bi tane kızım var. Evlendikten 2 sene sonra oldu çocuğumuz olmuyordu çikolata kistim vardı. Çok şükür rabbim nasip etti. Şimdi 3 yaşına giricek. Bi çocuğum daha olsun kızım kardeşsiz kalmasın istiyordum. Doktora gittim doktor eğer şimdi çocuk yapmaya başlamadan ilerki zamanlarda çocuğunun olma ihtimali çok düşük olur dedi. Bizde denemeye başladık. Çok şükür 5 ay sonra hamile kaldım bu sefer çok beklemedik. Bu çocuğu istiyorum zaten isteyerek oldu ama sanki bi bağ kuramadım. Düşük riskim var her an kaybedecek işim gibi hissediyorum belkide o yüzden bağlanmak istemiyorum. Bu duruma çokta üzülüyorum. İçimde herhangi bi duygu heycan yok sanki. İlk çocuğumda hissettiklerimi hissetmiyorum. Kaybedersem çok üzülürüm tabiki ama ne biliyim biraz kötü hissettim kendimi. Birde çok zor geçiyor inanılmaz bulantı halsizlik ağrı var. Belkide ondan dolayı henüz adepte olamadım..

4 Cevaplar

0 oy
(7,780 puan) tarafından
İyi düşün iyi olsun. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım.  vatanına ve ailesine hayırlı bir evlat olsun.
(589 puan) tarafından
Amiin inşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
İnan kucağına aldıktan sonra değişirsin. 
0 oy
(721 puan) tarafından

İlk çoçuk çok farklı oluyor ilk annelik ilk heyecan ilk bekleyiş herşeyin ilki inanılmazdı.İkinci hamileliğimde ben de çok hissetmedim riskim vs olmamasına rağmen.Şuan ikincim 1 yaşında doğduğundan beri kalbim eriyor gördükçe.İlk kızım çok zordu hala zor inatçı vs doğduğundan beri mücadele ediyorum ikincim olunca anne olduğumı hissetim anladım ve İkincim doğana kadar garkında bile değildim bunun.Kısaca ilk hamileliğim inanılmazdı duygular hat safhada ikincimde de doğduğundan beri benzer duyguşar yaşıyorum.İkincim tam kız çoçuğu naif,uysal,uyuyan,oyun oynayan..İlk kızım da tam tersi oğlan çoçuğu gibi totosu yer görmez çoook aktif.Her hamilelik her çoçuk farklı oluyor nasıl olursa olsun kucağına alınca herşey çok iyi olacak sen annesin o da senin meleğin şimdiden kendine stres yapma elinden geldiğince dikkat et ve iyi düşün :)

(3,401 puan) tarafından
Benimde İlk kızım aynı ilk kızın gibi uyumayan yemeyen oyuncakla oynamayan felaket zor diş çıkaran mizmiz aglak inatçı kisacasi çok zor bir çocuktu.. tuvalet eğitimi bile 1.5 ay sürdü.  Şuan tekrar hamileyim daha yeni böyle mesajlar okuyunca bi umut geliyor inşaAllah ikincim çok daha kolay bir çocuk olur.
(589 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim Rabbim hepsini bağışlasın. Geçici bi durum biliyorum ama sanki hep böyle olcak gibi geliyor bazen
(721 puan) tarafından
Benim büyük kızımda gece beslenmesini 3 haftada kestim uykusu düzeldi gece bilmem kaç kez uyanırdı gerçekten herşeyi zordu ikincim 13.5 aylık birk gündür gece beslenmesini kestim çok şükür uyumu çok iyi İkisi de fena olsa kaldıramazdım herhalde Rabbim ayarlıyor
(721 puan) tarafından
İşte kucağına alıp kokunı içine çekince herşey olması herektiüi gibi oluyor duygular annelik sevgi hepsi
0 oy
tarafından
İkk donem oyle oluyor kabullenene kadar ben ikincide doguma kadar oyle ilki gibi istek heyecan yasamadim ama su an yiyesim geliyor asiri duskunum iyi ki olmus
(589 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın hepsiniii inşallah

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 376 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yeni bir hayat (5 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 151 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu