0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (93 puan) tarafından

Adetime 8 gün var kasıklarımda sancı var bel ağrısı var bide anı hareket yaptığımda kasıklarıma bıçak saplamış gibi ağrı giriyor bugün biraz çok ağrıdı karnın ve bu akıntı gelmiş dahası yok nedir bu bilen var mi

image

3 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Ben düşük tehlikesi atlattım 7kere cnm busekilde geldi pembemsi geldi ve sonra çamur rengi geldi çok şükür sağlık ile aldım kucağıma 
(93 puan) tarafından
Yani yerleşme kanaması mi sence cnm adetime 8 gün var da
(345 puan) tarafından
Yerleşme kanaması bu şekilde olmaz cnm benim düşük geciriyorsundur gebe isen Dr git
(93 puan) tarafından
Gebe deilim cnm adetime 8 gün var yerlesmede adetten önce geliyormuş ya acaba yerleşme mi dedim
(345 puan) tarafından
Leke seklinde oluyor o cnm
(93 puan) tarafından
Cnm ondan sonra yine leke gibi geldi değişik bir renk gibi sadece peçete ye silince geliyor pede bulasmiyo gelen lekenin rengi bundan farklı gibi
-Reklam-
0 oy
(1,338 puan) tarafından
Erken adet olacak olabilirsin yerleşme kanaması kahve rengi koyu olur bu adet kanı bence istiyorsan rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah
(93 puan) tarafından
Cnm devamı gelmedi sadece silince geldi bakalım hayirlisi olsun olacakswmdw tamamı gelsin istiyorum yani muallakta kalmak istemiyorum
(1,338 puan) tarafından
Bende 3. Yü düşünüyorum rabbim verirse inşallah☺️
(1,338 puan) tarafından
Idrar yollarinda veya başka biryerinde kanama oluyorda olabilir enfeksiyon üşütme fln varsa kuzum
0 oy
(11,829 puan) tarafından
Yerleşme köyü kahve olur canım leke gibi görünür çamaşırda böyle olmaz 
(93 puan) tarafından
Cnm sadece peteceye silince geldi devamı olmayınca acaba dedim
(11,829 puan) tarafından
Belli olmaz yinede herkeste aynı olacak diye bişey yok tabi adet gününü bekle canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 226 göst.
0 oy
8 cevap 330 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
8 cevap 477 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler