0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (2,544 puan) tarafından
Her yerden takip etmeye çalışıyorum ama tüm bağlantılar kesildiği için bilgi bulamadım,  gelismeleri buraya yazarsaniz diğer kardeşlerimde bilgilenir, inşallah mucize olur,  güzel haberler verirsiniz.

6 Cevaplar

0 oy
(47 puan) tarafından
Sürekli dua ediyorum çok üzülüyorum elimizden başka bisey gelmiyor insanlar şehit oldu belki hepsi 
(2,544 puan) tarafından
2 milyon insandan hic kimse haber alamıyormuş, tam bir kabus, dunyadaki cehennem sanki. Aklımı korumaya çalışıyorum, yinede güçlü olmaya çalışmalıyız ibadet için, sesimizi duyurmak için, bu bilinçte evlatlar yetiştirmek için. Allah yardımcıları olsun,o masum canlar hürmetine
-Reklam-
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Bende baktım bisy yok haber alınamıyor:(
(2,544 puan) tarafından
Evet, haber alinirkende elimden birşey gelmiyordu simdi hem daha fazla korku ve kaygılanıyorum. Rabbimin gücü herseye yeter, bir mucize olsun inşallah
0 oy
(730 puan) tarafından
Bende merak ediyorum uyuyamıyorum sızıp kalcam en sonunda gözüme uyku girmiyor sabah kalktığımda neyle karşılaşcam korkuyorum Allahım bir mucize olsun Rabbim en iyisini en hayırlısını bilen sensin biz aciz kulların Allahim sen yardım eyle 
(2,544 puan) tarafından
Amin, Allah'tan ümit kesilmez. Bu dinin sahibi, herseyin hepimizin sahibi Allah bize yardım etsin
0 oy
(1,343 puan) tarafından

ABD başkanı resmen şeytan destek verip duruyor :angry:

(2,544 puan) tarafından
Ben gerçekten anlamiyorum her masumun kani eline bulaşmış Abd'nin ,ama hep güçlü hep yöneten. Allah zalimlerin zulümlerini başlarına çevirsin
(3,182 puan) tarafından
Onların azapları o kadar çetin olacakki o yüzden dünyada sıkıntı verip hafifletmiyor Rabbim.
0 oy
(444 puan) tarafından

MAZLUMUN DÜNYASINDA KIYAMET KOPARKEN ZALİMİN YASTIĞINA RAHATLIK VERME YARABBİM

• A heberin başından kalkamıyorum yatağa girip uyuyamıyorum  kafamı yastığa koysam aklıma o küçük çocuklar mahsum anneler çaresiz babalar geliyor nefesim kesiliyor ama elden hicbirsey gelmiyor aldığım nefesten utanıyorum. 
0 oy
tarafından
3 bin çocuk  9 bin kişi ölmüş  2 bin kişi enkaz altındaymış 300 kişi bulunamms  simdiye  Kadar 

Simdede 2 milyon  kisden  haber yokmuş bir yerde bulamıyorum  haber de
(2,544 puan) tarafından
Kalktim baktim bende bir gelişme var mı diye ama maalesef dediginiz gibi olumlu bir gelişme yok
tarafından
Onun bunun çocukları iletişim hatları internet hatları komple gitti. Kızılayda yardım dağıtan kişilerde ulaşılamıyor malesef
tarafından
Gazeteci ve giden doktorlarda ulasilmyorms

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 631 göst.
0 oy
15 cevap 972 göst.
28 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ümranşen (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 829 göst.
17 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 654 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Safbiri66 (104 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,559 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...